üsülmeyin kıslar üsülmeyin ya hadi ben yatacam byee yatagımda bari rahat uyutunn
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 04:12 PM <
Laaaaaa Tucheeeeeeeeeeeeeeeee NabÜnnnnnnnnnnnnn BaĞla Zİncİrle Benİ Sandalyeme Gİtmek İstemİommmmm
10-18-2006, Saat: 04:14 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeeeeeeeee anlamad?mmmmmmm.......YAFFF DEM???? YA ERKEK G?B?? KIS FELAN BENDE SOKAKTA SANA LAFF ATANLARA NASIL DAVRANDI?INDAN VE SEN?N ERKEK G?B? B? KIS OLDU?UNU S?LE?DMMM SEN? SEWYOM
10-18-2006, Saat: 04:14 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Laaaaaa Tucheeeeeeeeeeeeeeeee Nab?nnnnnnnnnnnnn Ba?la Z?nc?rle Ben? Sandalyeme G?tmek ?stem?ommmmm k???m sana sultannn..sende uyu art?kkkkk k????????zzzz..........
10-18-2006, Saat: 04:15 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFFF DEM???? YA ERKEK G?B?? KIS FELAN BENDE SOKAKTA SANA LAFF ATANLARA NASIL DAVRANDI?INDAN VE SEN?N ERKEK G?B? B? KIS OLDU?UNU S?LE?DMMM SEN? SEWYOM yawwww ne yapak sinan pa?al???????y????k.......yaaaaaa.......
10-18-2006, Saat: 04:16 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?s?lmeyin k?slar ?s?lmeyin ya hadi ben yatacam byee yatag?mda bari rahat uyutunnOKE BEB??MM SEN YATT YOLDAN YEN?? GELD?NN YORGUNSUNNN BENDE G?TCEMM YAFFFFF ?STEM?OMM AMA HAD?? SANA ?? UYKULAR HEHEH BENL? R?YALAR DEM?OMMM KABUS G?B?MM B??? OLUR OSAN HEHEEHEH:yikildim:
10-18-2006, Saat: 04:17 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay Be Erkek G?b? Kiz He :d:d:d?LE ARKADA?IMMMMM TABELAA ASCAZZ BUNLA Y?R?RKENN G?SE YASAK VARR BAKMAYINN SA?LI?INIS A?ISINDAN SAKINCALIDIR HEHEHmiley36: HERAN KAFANISA AYAKKABI ?ANTA Y?YEB?L?RS?N?ZZ YADA YUUMRUK HEHEHE
10-18-2006, Saat: 04:21 PM <
slm ark jnm s?k?ld? sohbet etmek istermisiniz???miley19:
10-18-2006, Saat: 04:23 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay Be Erkek G?b? Kiz He :d:d:d evet ?leyimmmmmm......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 167 Ziyaretçi