YOK BEN O DİZİDE OYNADIM :yikildim::yikildim::yikildim: ABAJUR OLARAK:yikildim::yikildim::yikildim:
Garip Sohbetler
|
EMREDERSİNİZ YARGICIM.:yikildim::yikildim: BENİM EN SEVDİĞİM DİZİ VE TEK TÜRK T.V. DİZİSİ IHLAMURLAR ALTINDA KONUYA DÖNÜŞ:yikildim::yikildim:
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EMREDERS?N?Z YARGICIM.:yikildim::yikildim: BEN?M EN SEVD???M D?Z? VE TEK T?RK T.V. D?Z?S? IHLAMURLAR ALTINDA KONUYA D?N??:yikildim::yikildim: KORKTUN D?M? :yikildim::yikildim::yikildim: SEN ?STED???N G?B? TAKIL MAHKUM SERBESTS?N KEND?N? KIRMA YETER :yikildim::yikildim::yikildim:
JAPON Bİ KIZLA TANIŞTIM BABASI YAPIŞTIRICI İŞİNDE :yikildim::yikildim: YANİSİ MERAK ETME:yikildim::yikildim::yikildim:
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:JAPON B? KIZLA TANI?TIM BABASI YAPI?TIRICI ???NDE :yikildim::yikildim: YAN?S? MERAK ETME:yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: BANA DA YARIM K?LO L?TFEN:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ya Sen Ne Kadar Matrak Bİrİsİn Ya ) Yargicimin Bunla BaŞa Çik Ya Sen Yargicin Mahkemesİnde Olsan Yandin Yandin MahkÜm ): Demİ Kuzİmm
BEN ÇOK YARGIÇ GÖRDÜM AMA BU BAŞKA DAĞ GİBİ ADAMDIR. :yikildim::yikildim::yikildim:YIKAMA YAĞLAMA SERVİSİMİZ AÇILDI BUYRUN:yikildim::yikildim::yikildim:
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN ?OK YARGI? G?RD?M AMA BU BA?KA DA? G?B? ADAMDIR. :yikildim::yikildim::yikildim:YIKAMA YA?LAMA SERV?S?M?Z A?ILDI BUYRUN:yikildim::yikildim::yikildim:BAK SENNNNNNNNNN KOM?LK???N ?ST?NDE ): mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN ?OK YARGI? G?RD?M AMA BU BA?KA DA? G?B? ADAMDIR. :yikildim::yikildim::yikildim:YIKAMA YA?LAMA SERV?S?M?Z A?ILDI BUYRUN:yikildim::yikildim::yikildim: HAD? ORADAN BA?KA KAPIYA :yikildim::yikildim::yikildim: DESEMDE ALDIRMA:yikildim::yikildim: MAHKUMSUZ YARGI? OLMAZ :yikildim::yikildim: SONRA ??TEN ATILIRIM:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi