MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen dile getirmedin elinde olsa kapıma kadar getirecektindizine gösüne dursun
kaç gece seni baydım admin yap die
buna kapıya getirmek denmesmi
sizde deneyin zor değil
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen dile getirmedin elinde olsa kapıma kadar getirecektindizine gösüne dursun kaç gece seni baydım admin yap die buna kapıya getirmek denmesmi
Rahatsız olduğunuz 3 - 5 kişiden birisi ben miyim.
SöyLemeniz yeter. Anında giderim...... Hakkınızı heLâL edin..... MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Antisosuma dokunmayın, o benim korumam altında teşekkürler abi MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:morci ben sen yok sen yok taklitçi olma kendin ol biraz PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy Mustı Yırttın Hadı Gene ıyısın.... :tey: öyle olacak tabi
06-06-2008, Saat: 09:54 AM <
KimSe KimseYi sevMeK ZorunDa DeÄžiL !
RenCiDe eTmeK ßenCe Ki$iNin KenDisiyLe çeLi$mEsiDir : eGoisTLiÄžiNi ßu $€KiLde DiLe GeTirir ve aÇıÄža ÇıKaRır ... ADı üsTünDe DosTLuK Ve PayLa$ım SİTESİ LüTFen arKaDa$Lar ıLımLı , anLayı$Lı , SeveCen ve CanDan oLaLım ! ÇünKü : RiYaKarLıK yapMaCıKLıÄžın GösTerGeSi . İkinCi yüzLere Yer verMeYeLim. $eFFaF oLmaK , maSKe taKMaKTan DaHa KoLay ßiLaKis RiYaKarLıK Yorar inSaNı ! speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KimSe KimseYi sevMeK ZorunDa DeÄžiL ! Çok doğru bencede |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|