canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu kedi Aslan felan değil dimiYok yiğenim bildiğin kedilerden küçük yane hiç büyümüyor..
küçükbaş hayvan lazımdı
Kedim Bile Yok :(
|
06-07-2008, Saat: 01:21 PM <
06-07-2008, Saat: 03:44 PM <
Ercan abi evlenmek istedin olmadı
şimdi kediye kadar düştün mü ya
06-07-2008, Saat: 05:07 PM <
sen kedi sevmezdin hani benim kedim kaybolduğunda sen çok sevinmiştin bulduğumda da üzüldün ne iş garezin banamıydı ktü sen :'(
06-07-2008, Saat: 08:42 PM <
bnm war kedim sarı beyaz karışık mawi mawi gösleri war adını mawiş koydum yawyu daha
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:köpek iide çok havlıyorlar bana sessiz kedi gibi bişi lazım KonuŞaN ßi PapaqaN aLcaM $ana aßi çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercan abi evlenmek istedin olmadı:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:yavaŞ Ol çiki aaaa:irit:irit: chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KonuŞaN ßi PapaqaN aLcaM $ana aßi vay işte bu süper bi fikir yaw kim uğraşcak şimdi kedi ile hay aklınla bin yaşa
06-08-2008, Saat: 02:48 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay işte bu süper bi fikir yaw kim uğraşcak şimdi kedi ileAbi ben öğreticem ona bi kaç kelime çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi ben öğreticem ona bi kaç kelime İngilizce mi ? Almanca mı ?
06-08-2008, Saat: 02:51 PM <
MaVİbONcUQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:yavaŞ Ol çiki aaaa:irit:irit:BEN NORMAL ARKADAŞLIKTAN BAHSEDİYODUM sen yanlış arkadaşlık düşünmüşsün ( nasılsa o ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Google'da bile bulunmuyor.....:D:D | GCLRNFNS | 3 | 551 |
11-21-2007, Saat: 10:32 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
googlede bile yokmus | Melek06 | 5 | 507 |
09-18-2007, Saat: 06:31 PM Son Yorum: iLLeth.! |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi