ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya siz bu maçta galibiyet mi bekliyodunuz ?3 pas yapabilmeyi şahsen bekliyodum
MiLLet nerdesinizzzz yaaaa!!!!!!!!
|
06-08-2008, Saat: 12:11 AM <
06-08-2008, Saat: 12:18 AM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:topu bulamadık ama ne pasıVolkan auta giden topları iyi aldı top toplayıcıdan ama ha
.......................................
adam Akilli Bi 11 çikarsaydi Portekizi Sahaya Gömerdik... ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Zoruna mı gitti portekizli...
06-08-2008, Saat: 12:25 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zoruna mı gitti portekizli... ha evet Portekiz'liyim ben, Atatürk karşıtıyım,Türkiye düşmanıyım ne dersen de. Kusura bakma sizin gibi at gözlükleriyle bakmıyorum bu yüzdende gelişemiyoruz zaten, takım kötüyken eleştirince vatan haini oluyoruz anasını satim sen git ordaki ruhsuzları vatan haini ilân et,ok ?
06-08-2008, Saat: 12:27 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Burada bile kavga edecek bişey buldunuz ya tebrikler bende onu dicektim illa bana sataşacak ya vatan haini ilân etmeye kadar gitti ne diyim artık
Ben zaten Türkiye takımına kötü oynadı ruhsuzdu hepsi diyorum...Adam akıllı bir kadro çıksaydı Portekizin karşısına yenerdik diyorum...At gözlüğü değil sen körsün görmüyosun oynayan oyuncuları,sen sağırsın ne dediklerimi anlamıyousn... ne diyim daha sana...Bura birbirimizle tartışmak için her çabayı gösteriyosun..Benimle alıp veremediğin ne senin...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çookkk güzeelll yaaaa | Patikli_Penguen | 5 | 469 |
04-06-2008, Saat: 04:44 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi