tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnde yokum 5 q?n.. herkes kendine ?ok ii baks?n.. ama belli olmaz bn cafeye falan qiderim..G?LEE G?LEE CANIMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Arkada?larrrrrrrrrrrrrrr.....
|
10-20-2006, Saat: 01:24 PM <
10-20-2006, Saat: 01:25 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?LMEM? KIS NERDE BUNUN CEB?NDE AKREP VAR:yikildim::yikildim::yikildim:KICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKmiley7: MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LAA TUGCE KLB?M? KIRDIN SANA 250 KURU? HAZIRLAMI?TIM...........HEHEHHEHEHEHtamam a? kap?y? geliomm
10-20-2006, Saat: 01:30 PM <
hehhhehe gell bacımm geel açıom haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?LMEM? KIS NERDE BUNUN CEB?NDE AKREP VAR:yikildim::yikildim::yikildim:akrep olsa ii bilinmeyen bi varl?k ya kesin ??nk? bi kuru? ??m?o bundan MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKmiley7: hhehehehe tu??e arkada?a giderken biraz so?uk su g?t?r kafas?ndan a?a?? bo?atl baksana k?pk?rm?z? olmu?:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akrep olsa ii bilinmeyen bi varl?k ya kesin ??nk? bi kuru? ??m?o bundan :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: hatta etraftan zorla para al?yor dimi :yikildim::yikildim:
10-20-2006, Saat: 01:32 PM <
küştüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
10-20-2006, Saat: 01:33 PM <
laaaaaaaa gelmiimm yanınısa bakkk kötüü ayrılmayakk zatenn
tugcee geliomm o dik dikk saçlarınıııııııı teker teker yolcammmmmmmmmm..... kıcıklarr tüştümm laa size |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi