10-19-2006, Saat: 10:19 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
573
-
Konuları:
16
-
-
Rep Puanı:
"SEN? SEV?YORUM" KADAR DE?ERL? B?R S?Z DAHA VARDIR, BAZEN ONDAN ?NCE GEL?R BAZEN SONRA AMA KES?NL?KLE ONUN KADAR DE?ERL?D?R. ??NK? YANLIZ SEVD???N B?R?NE S?YLEYEB?L?RS?N. PAYLA?AB?LD???N B?R?NE. ?EK?NMEDEN. SIRTINI DAYADI?INDA D??MEYECE??N? B?LD???N B?R?NE. U?URUMUN KIYISINDA A?A?I KAYDI?INDA ELLER?N? ?ARES?ZCE UZANMAKTAN KURTARMAK ???N ATLAYIP ELLER?N? ISITAN B?R?NE, VURULMU? KANLAR ???NDE YATIYORKEN D??MANIN S?LAHINI UMURSAMADAN YANINA GELECEK B?R?NE. KISACASI MI B?LMEM AMA DE?ER?N? B?LEN VE DE?ER VERD???N B?R?NE D?YEB?L?RS?N. SEN? SIRTINDAN VURMAYACAK B?R?NE! NE M? BU S?Z? "SANA G?VEN?YORUM"
:yikildim::yikildim::yikildim:
10-20-2006, Saat: 02:02 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
8,230
-
Konuları:
781
-
-
Rep Puanı:
tabiki kusursuz değil hiç bişi zaten öyle bi beklentimde yok ama değerler varsa hayatta insan kırılıo işte....ama hep gülüon sende yaa olmaz ki o kadar..ciddii bi konunun içinde bile gülüon neyse gül alıştım senin bu hallerinede .....
10-20-2006, Saat: 02:25 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
573
-
Konuları:
16
-
-
Rep Puanı:
İNSANLAR KIRILMAYI DA SEVİYO BAZEN :yikildim::yikildim::yikildim: CİDDİ KONULARIN İÇİNDE GÜLMEK DE GÜZEL:yikildim::yikildim: ALIŞTINIZ NASILSA Dİ Mİ?:yikildim::yikildim::yikildim:
10-20-2006, Saat: 02:26 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,340
-
Konuları:
114
-
-
Rep Puanı:
alıştık alıştık gerçek hayattada çok gülen mi