Lavinia Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mayıs ayıda geçti gelenide elinde tutamadın kızım sen evde kaldın evde bir daha ki mayıs ayınaadam mayıs dedi
haziran bitio hala tık yok:yikildim:
Fal cafe
|
Lavinia Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mayıs ayıda geçti gelenide elinde tutamadın kızım sen evde kaldın evde bir daha ki mayıs ayınaadam mayıs dedi haziran bitio hala tık yok:yikildim: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hih olmuom lem yanindahaber kimden kısss?? ...artık seneye asya üzülme evlilik göremiom zaten sende..evde kaldın
06-14-2008, Saat: 05:54 PM <
MaVİbONcUQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya birazda siz bana bakın neler görüyosunuz bakalım ben yoruldum şirin hanım yorgun çevrim dışıyım benim sana bakmam için yüzünü görmem lazım geleceğini belki söleyemem ama nasıl biri olduğunu sana anlatabilirim
06-14-2008, Saat: 05:55 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam mayıs dedivalla ya o adamı dava edelim bizi kandırdı bir genç kızın hayalleriyle oynadı
06-14-2008, Saat: 05:57 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bişi yok mehmet maşlş meşk yani hadi yaa oysa ne umutlarım vardı MaVİbONcUQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haber kimden kısss??gerçekleri hatırlatıp durmaın
06-14-2008, Saat: 05:59 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekleri hatırlatıp durmaınsende bendensin anca beraber kanca beraber kız kıza gezelim biz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|