yaw ne yapalim gerets biraksa pesimizi iyi olcak aslinda...
yaw aslinda y?netimin gitmesi lazim....
Garip Sohbetler
|
yaw ne yapalim gerets biraksa pesimizi iyi olcak aslinda...
ne yaptınnn tv ye bişe mi fırlattınnn........ayrıca alacagımız maçı werdikk
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:laf yokta cnm ??kan olaylar neydi oyle adamlar sahaya girio nas?l bir milletiz bunun i?in kesin ceza gelecektirr...bencede ceza gelcekmis galiba zzaten ama onlarda taraftarlar son dakkalrda baktilar yenildik bitiyo mac delirdiler iyice.... gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ne yapalim gerets biraksa pesimizi iyi olcak aslinda... yaw aslinda y?netimin gitmesi lazim....?ok hakl?s?n bencede gerets bana g?re ?ok ii hoca ama bu sene hatalar?da ?ok oldu..
tv ye birşey fırlatmadım ama sinirden gözlerim doldu biraz sokaktaki çöp kovalarını tekmeledim.gerets geçen yıl bu takımı şampiyon yaptı ama birde o açıdan bakmak lazım...
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tv ye birşey fırlatmadım ama sinirden gözlerim doldu biraz sokaktaki çöp kovalarını tekmeledim.gerets geçen yıl bu takımı şampiyon yaptı ama birde o açıdan bakmak lazım...bencede ii hoca ama yönetim doğru dürüst oyuncuya para veremio..... helal olsun yien oyuncularımıza takımını asla bırakmıo YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tv ye bir?ey f?rlatmad?m ama sinirden g?zlerim doldu biraz sokaktaki ??p kovalar?n? tekmeledim.gerets ge?en y?l bu tak?m? ?ampiyon yapt? ama birde o a??dan bakmak laz?m...evet ama simdide s?rekli hata ?st?ne hata yapiyo ama olmadik kisileri transfer ediyo sonra kardesim ligde 1 maglubiyet var digerleri hep beraberlik ne bicim istir bu ya....valla ben korkmaya basladim insallah y?netim biseyler yapmaya baslar diyorum ama hala ayni sey oluyo...?le degilmi yargic ama? EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede ii hoca ama y?netim do?ru d?r?st oyuncuya para veremio..... helal olsun yien oyuncular?m?za tak?m?n? asla b?rakm?o bak bu konuda ?ok hakl?s?n eme?ini alamayan futbolcular?m?z yok de?il ancak ma?? ?ok basit?e verdiler darmada??n edecekleri bir tak?md? bu bizi ?ok zay?flatt? ?z?lmemek elde de?il.Uefa kadrosu beni a?latm??t? o ?ampiyonlukla ?zl?yorum o g?nleri ya orta saha dedin mi ?st?ne yoktu. gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama simdide s?rekli hata ?st?ne hata yapiyo ama olmadik kisileri transfer ediyo sonra kardesim ligde 1 maglubiyet var digerleri hep beraberlik ne bicim istir bu ya....valla ben korkmaya basladim insallah y?netim biseyler yapmaya baslar diyorum ama hala ayni sey oluyo...?le degilmi yargic ama?valla karde?im hakl? oldu?un y?nler var ama o ne yaps?n adam ancak elindeki imkanlarla transfer yapt? zaten o sadece oyuncu belirler y?netim al?r o oyuncular? almazlarsa adam ne yaps?n ama bu handikap belki i?e yararda toparlan?r?z.Yoksa taraftar?n su?u ne... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|