SEN SAOL ETİ PUF DELİSİ SEN DE:yikildim::yikildim::yikildim: SPONSORDAN NE KADAR KAZANIYON:yikildim::yikildim::yikildim:
etii puff delisi olarak art?k aran?zday?mm:))
|
eti puf sewdi?ini belirtmen ger?ekten ?ok sa?ma ve komik:yikildim:
GERÇEKTEN ÇOK KOMİK:yikildim::yikildim: ALLAHTAN BAŞKA ŞEYLER SÖLEMEMİŞ :yikildim::yikildim: ETİ CİN DELİSİ OLSA YANDIYDIK:yikildim::yikildim:
ÇOK KORKTUYDUM HA:yikildim::yikildim::yikildim:SOĞUK TUŞ ETKİSİ OLDU WALLA.:yikildim::yikildim:
kimeydi laf?n banam??burda herkes kendi fikirlerini s?ylemekte ?zg?rd?r tamamm? senin yada o komik ad?n hakk?nda hep olumlu ?eyler yaz?lcak diye bi?ey yok ben sadece kendi d???ncemi s?yledim sen bana "sanane" diyemezsin k?z?m ak?ll? ol
[INDENT] eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:laf?m sana de?ill mahkummiley2:[/INDENT]
10-20-2006, Saat: 09:48 PM <
-ece- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimeydi laf?n banam??burda herkes kendi fikirlerini s?ylemekte ?zg?rd?r tamamm? senin yada o komik ad?n hakk?nda hep olumlu ?eyler yaz?lcak diye bi?ey yok ben sadece kendi d???ncemi s?yledim sen bana "sanane" diyemezsin k?z?m ak?ll? ol [INDENT]ay korktumm wallaa:yikildim: beninmm ad?m senii ilgilendirmioo sonu?ta d???ncelerini kendinee saklaaa can?m....akk?ll?? olmazsamm nap?cann miley36: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
slm arkiler bende geldim aran?zda yer warm? :D | ?L?M Mele?i | 28 | 1,618 |
04-06-2022, Saat: 11:40 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benide aran?za al?rm?s?n?z? | kayya | 10 | 736 |
04-04-2022, Saat: 10:09 AM Son Yorum: wildfang |
|
AiLenisin DeLisi SizofreN | SizofreN | 18 | 1,318 |
04-17-2007, Saat: 10:22 PM Son Yorum: Firari Fırtına |