Alıntı:kardeşim sizene her konuya ne atlarsınız anlamamki insanlar çok sazan ya çok güldürüyorlar beni
Bana diyor
Âh be.
herkese uyusss oluyom
|
Alıntı:kardeşim sizene her konuya ne atlarsınız anlamamki insanlar çok sazan ya çok güldürüyorlar beni Bana diyor Âh be.
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu forumda herkezin istediği konuya yorum yazma hakkı var bunu sende bende kısıtlayamam gerekeni zaten yönetim yapar kimseyede sazan diyemezsin bunu yönetim defalarca kimseye laf söylemeyin demiş görmediysende bilemem. BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzelim senin bizle derdin ne anlamadik zaten yilmazin dogum günü konusuna taktin biz serhata güldük sen alindin ne oluyor anlamadik bile garezin filan var bize olabilir herkezi sevmek zorunda degilsin ama bize zazan diyemesin sen nasil her konuya atlayip karsiyorsan bizimde aynen o hakimiz var burasi forum paylasim platforumu herkez fikirini yorumunu söylemekte serbest ama ben sana kizmadim böle yaparak sen sadece kendi seviyeni gösterdin delikanli yüreke bana ve paschama zazan dedin BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: yapma allah askina herkez anladiki.. BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayrica su basligin herkese uyuss oluyom bundan anlamislardir herkez Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Buna inanmamı bekleme dışardaki insan gelip nasıl üye olmadığı halde yorum yazar nasıl bir mantık bu üye olmadan yorum yazamaz kimse buna inamamı bekleme.Zaten inanmıyorum. BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ablam sakin ol tamam BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birsey Degil Keske özel mesajlan bildirseydin roman yazardim sana Szı Nıyen Her Konuya CeLALLEnıp AtLıyosunuz kı.. Haa YıLmaz Abının konuya GeLınce Bılmedıgınız SeyLe rHakkında Sakın Yorum Yapmayın..
Çekicem zaten yaramazlık yapanların kulaklarını ....
Hööööyt gerginlik yok EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Szı Nıyen Her Konuya CeLALLEnıp AtLıyosunuz kı.. Senin her konuya atladin gibi bizde atladik nede olsa burasi bir forum paylasim platforumu konu acilmis bizde yorumuzu birakdik. hem bu seni ilgilendirmezki.. konuyu billmekle alakasi yoktu eger konuyu anlamis olsaydin böle yazmazdin hem herkez neriye mesaj yazicagiyla özgür buna sen karisamasin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cok uyuz oluyom | RaPPeR_EFSANE | 26 | 1,927 |
09-06-2008, Saat: 01:56 AM Son Yorum: casus021 |
|
uyusss oluorummmm | qı@cı@kshey | 11 | 807 |
04-30-2008, Saat: 06:33 PM Son Yorum: ~uqqaLa~ |
|
uyuz oluyom küçükken... | AfrâsyâB | 68 | 2,264 |
12-11-2007, Saat: 06:57 PM Son Yorum: AfrâsyâB |