CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aşksız bişey takıldı kafama sen hiç nick değiştin mi yoksa hep aynı nicklemi devam ettin forumda
Değişmedim ben her yerde Aynı nickleleyim.
Hoş buldum canat bu gün nasılsın.
Canı Sıkılanlar
|
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya aşksız bişey takıldı kafama sen hiç nick değiştin mi yoksa hep aynı nicklemi devam ettin forumda Değişmedim ben her yerde Aynı nickleleyim. Hoş buldum canat bu gün nasılsın. Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Değişmedim ben her yerde Aynı nickleleyim. İyidir sağolasın herzaman ki gibi , sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi olmana sevindim canat her zaman iyi olmanı isterim.
Bende hafta sonu biraz eğlendim stres attım denize gittim yoksa işlerden sıyıracam valla. Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi olmana sevindim canat her zaman iyi olmanı isterim. Bu iyi olmuştur senin için . Yazın nedense çalışmak pek çekilmiyor. İnsanı kışın oldugundan daha fazla geriyor gibi geliyor bana yada en azından bende öyle oluyor
06-23-2008, Saat: 09:44 AM <
gunaydin guzel duygusuzun guzel insanlari
günaydın asiprenses hoş geldin.
Bu iyi olmuştur senin için . Yazın nedense çalışmak pek çekilmiyor. İnsanı kışın oldugundan daha fazla geriyor gibi geliyor bana yada en azından bende öyle oluyor valla dedüğin gibi gerçekten çok iyi oldu.
06-23-2008, Saat: 09:48 AM <
saol asksiz tesekurler sohbete dalar gibi oldu ama
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol asksiz tesekurler sohbete dalar gibi oldu ama yok canım iyi oldu asıprenses |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|