......
|
Dün gece gökyüzüne baktım amansızca Belki yıldızım olup gelirsin diye Gözlerimi kapadım yüreğimdeydin sen Sabah oldu güneş gibi doğudun yeniden Artık tüm yıldızlar kaybolmuştu Ama sen hep yüreğimde kaldın benim Bundan sonra yıldızım olmanı istemiyorum Güneşim olmanıda istemiyorum Ben seni yüreğimde taşımak istiyorum Ve senin yüreğinde yaşamak istiyorum
06-26-2008, Saat: 10:24 PM <
Gözlerimi kapadım yüreğimdeydin sen
asiam saoL güseLim Denizlere dalmak istiyorum Akan sulara eşlik etmeyi Her yönüyle seni keşfetmeyi Sonra buhar olmayı istiyorum Bulutlarda dolaşıp seni aramayı Geceleri yıldızın olup parlamayı Gün doğarken yağmurun olmayı Sana ulaştığımda ise ben olmayı Gözlerinde kaybolmak istiyorum Elini tuttuğum da hiç bırakmamak Senden hiç ayrılmamayı diliyorum Karşılığında sadece sevgi istiyorum Senin beni sevdiğini duymak istiyorum duquu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gözlerimi kapadım yüreğimdeydin sensaol cnm ama ben yasmadım kelebeğim yasdı GİZLİ BİR BAHCEDE YETİŞTİRİLMİŞ BİR GÜLÜM VARDI, GÖZYAŞLARI İLE BÜYÜYÜP YEŞERMİŞTİ YILLARCA, KARANLIK,ISSIZ BİR YERDEYDİ,YALNIZ KALMIŞTI, TEK BİR DALI VARDI,YAPRAKLARI KOPARILMIŞTI RÜZGARLAR SÖKÜP ALMIŞLARDI BENDEN ONLARI, ETRAFINI DİKENLER SARMIŞTI, SICAK BİR SÖZ,İÇTEN BİR DOKUNUŞ ARIYORDU BİR GÜN KOPARILDI VE SANA ARMAÄžAN EDİLDİ BENDEN GERİYE KALAN BİR TEK BEDENİMDİ KALBİM SENİN ELLERİNDEYDİ. Beni öyle sevki meleğim Hiç bir zaman acı çekmiyelim Hiç hüzün olmasın sevgimizde Höz yaşlarımız sadece sevgimiz için Sadece dertlerimiz için aksın Bizim sevgimizde ayrılık hiç olmasın Benden uzak kaldığın zamanlarda Sadece sevgimi düşün meleğim Ne zaman derdin olursa paylaş ki İçinde hiç derdin olmasın Yalnızlığı asla düşünme meleğim Yalnızlık senide beni de yok eder Sadece sevgimizi düşün meleğim Sevgimizle yenelim her güçlüğü Her engeli sevgimizle aşalım Hiçbir şey ayırmasın bizi Sadece sevgimiz olsun meleğim Güller içinden ben en güzel olanı seçtin seni seçtim meleğim Hiç solmaman için seni yüğreğime ektim meleğim Yeşermen için göz yaşlarımla suladım seni meleğim Şimdi sana bakıyorum artık senin açmanı bekliyorum Sevgimizim açılıp içimizde açılıp yayılmasını istiyorum Tüm dünyamızı kaplasın bu sevgi tüm hüzünlerimizi yok etsin meleğim Her tarafta sen varsın ateşim yok yanımyorum kendimi kaybediyorum... Sürüklenip gidiyorum Kalbimin derinliklerinde Bir sen varsın yüreğimde Sana doğru geliyorum Bırak beni kalbine Gözlerinin içinden Sessizce dağlayim Yüreğine öylece Bırak beni kaybolayım Gözlerinin içinde Yüreğine sevgi olup yayılayım Kalbine demir atayım Neredeyim bilmiyorum Bırak beni kaybolayım Gözlerinin içinde Yüreğine sevgi olup yayılayım Kalbine demir atayım... BİR HAYKIRIŞ YADA SESLENİŞ DEÄžİL BU, BİR HASRETİN,BİR ÖZLEMİN SONSUZ BEKLEYİŞİ, HASRETİN KIYISINDA DENİZDEKİ KUM MİSALİ, SÜRÜKLENİP DURUYORUM,ISSIZ DENİZLERDE KAYBOLUP GİDİYORUM,KIYIYA VURUYORUM, RÜZGARA KAPILIP SAVRULUYORUM, BAZEN KIZGIN ÇÖLLERDE, BAZEN DE SERİN KUMSALLARDA BULUYORUM KENDİMİ,GÜNDÜZLERİ GÜNEŞ GECELERİ İSE HASRETİN KAVURUYOR BEDENİMİ Bir bahar akşamıydı
Sevgi kokuyordu hava Kanıma kadar işlemişti Kokusu öyle bir etkiliydi ki İçimde olan sevginin fakına vardım Birde yağmur yağdı o gece Hayallerime su serpti gizlice Duygularım altüst olmuştu Sana koşmak istedim öylece Belki sende beni seversin diye Bir umut ışığı yanmıştı kalbimde Gözlerimde bir ışıltı parlıyordu Gökyüzne kadar ulaşıyordu Öyleki yıldızlar bile etkilendi Ben süzüldüm öylece onların arasından Gizlice sana doğru geldim dün gece Hayallerine girmek istedim öylece Saklı kalan sevgini almak istercesine Ama karşılığında benim sevgimi vermek istedim O yüzden yine çıktım gizlice sana sormak için Zamana ihtiyacımız var biliyorum ama Sevgimi paylaşmaya sevilmeye öyle muhtacım ki Sabret dedim gönlüme kendimce avuttum onu Zamanı gelince nasıl olsa sende seveceksin beni İşte o zaman gerçek sevgiye kavuşacağım meleğim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi