oda doru yaws ama ne bilim o sewiomudurki die düşünüom sewmiosa acı çekicem çnkü
msn de aşk
|
daha ondan emin değilmisin???.....okadar konuşmuşsunuz dediğine göre
06-28-2008, Saat: 09:35 PM <
Sevdiğine İnanmıyosan KimseyLe Çıkma zaten Ki sonunda üzüLen sen oLursun. Ama sevdiğine İnanıyosan kaLßinin sesini dinLe
bencede tanımas yaf:S:S ıcımı kararttın merfe:S:S merak etme bellı eder zaten sözlerınden..sen bısı kaybetmessın sadece sevgı dolu oluysun okdr...hem baska zamanda baska bıyerde yada ne bılım kac senelık tanıdıgın olsada eger basına bısı gelıcekse öylede gelırdı:Smerak etme yorma kafanı....anı yasa gelecegı düsün...ama ıyı olumlu olarak..
06-28-2008, Saat: 09:39 PM <
yha ßırak Msnden Aşqı
Git Annene söLe Görücü uSuLü EfLen İşte Ne Msn Eskiden Msnmi vaRmı$...
sen ewlen görücü usulü ben ewlenmek istemiom ki
hem o nerden çıkqtı ben sadece sewiorum
06-28-2008, Saat: 09:54 PM <
ya başka şehir olsa kesin olmaz
ha başka şehirden arkadaş olur ama sevgili OL-MAZ . arkadaş oldu örneğin istanbuldan bi kız arkadaşım vardı adı 'Ayça' kulakları çınlasın Bursa'ya geldiğinde gidip görüştüm mesela gayette hoş bi arkadaş,her eve lâzım ki yine söylüyorum aynı şehirdense bişey olmaz
06-28-2008, Saat: 10:03 PM <
meervee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ewlen görücü usulü ben ewlenmek istemiom ki hem o nerden çıkqtı ben sadece sewiorum Bu Senin DediğiN MantiqSız VaLla Neden DerSen Madem Bi Amacın Yok Neden Seviyorsun Acı Çekmek Hoşuna GidiYor sanırım Ben Görücü Usulü EfLenecem meRaK Etme Sen Senide Çağırırım Düğünüme Sana AnLatmak İstediğim Sadece Seviyorsan İleriyi Düşüneceksin Yok ßen Düşünmem Sadece Seviyorum Diosan Sen Kendini Kandırıyorsun Sevmiyorsun Sadece Bi HoşLantıdır.. Bu Şimdi ßu DedikLerim ßeLKide Senin İçin Bişi İfade Etmez Gün qeLir AnLarsın .. aNLadığın Zaman qeL Burada Bu Msn Teşekkür Butonunu TıkLa Ne Dieyeyim aLLah Mesud. Etsin.
saol yaws inş. mutlu olurum ama bilmiom neyse ya uf kafm karuştu
06-28-2008, Saat: 10:21 PM <
konu güzel
Msn aşk olur Dağ başında aşk olur ... Irakta aşk olur Afrikada olur Kutuplarda aşk olur.. AŞK senin kalbinde olur... EÄžER aşk olduğuna inanıyorsan YER ZAMAN MEKAN YAŞ ..... önemli Değil... Ha güven denilen şey var Aşk ayrı güven ap ayrı... NEt ordamında biraz güven Daha önemlidir aşktan Eğer güveniyorsan Nuri alço değilse karşındaki Sorun yok Tabi Gazoz Sevioyrsan O ayrı konu AŞKIN Yeri ve zamanı yoktur Msn dede olur Cep Tlf nundada olur Sen kafanı takma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi