laaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn :mad:yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr bana kızları anlatmaaaaaaaaaaaaaaa çatlyorum kıskançlıktannnnnn tepkimi içimde tuta tuta bi hal oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm:mad:
yeteeeeeeeeeeerrrrrrrrr
|
:kizgin:bencede yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:?? bende kıskanıom uyus oluom............ hatta delırıom:S
06-28-2008, Saat: 11:40 PM <
valla kusura bakmayın ama;
ünlü insanlara aşık olup bana göre SALAKÇA hareketler içerisine giren kızlar olduğu sürece erkeklerde aynısını yapar..! 'Ben Nejat İşler'eee bitiyorummmmmmm yaaahhh, Yağmur Atacaaan çok tatlııı ama yaaahhh' gibilerinden laflar söylersenizz müstehak size ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kusura bakmayın ama; ::S:S:S yog be mert:S asla yabmam öle seyy..=) böfff ben bişi yabmadım allha sükür...yanı öle bişi yabmadım..sacmalamadım:$miley14:
06-28-2008, Saat: 11:44 PM <
sana yaptın demedim genel olarak etrafta herkes öyle
zaten anlamam ünlülere aşık olma çabalarını bide sevgilisi varken,onlardan bahsedenler (: kızları anlamak ve çözmek çok zor gerçekten ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana yaptın demedim genel olarak etrafta herkes öyle bılıom cözmek zor sey ya benım aklıma takılan..bütün herkes bu ardaya bıtıo nedır bu cocugdakı hıkmet bı söle ya anooom kızlar hasta coocuga böff..ayrıca ımkansız sefgılısı olunca kızıolar coocuga napsın cocug senı nerden görsünde bulsun cıksınbende annamıom merak etme tek degılsın:teytey:
06-28-2008, Saat: 11:49 PM <
dedim ya,ilginçsiniz
Arda'da onlara yanıktır eminim veya Yağmur,Bired Piitt,Çorc Kulunii,Tom Kruzz vs ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dedim ya,ilginçsiniz gelırsem yanına baane onnardan yaff anoo bana asgum varsa o yeter.. gerısı yalandır... yogsada okdr cop sacmalamam müzigine yada yabdıgı seylerı takdır ederım bıterım sesıne de kendısı benı ılgılendırmes kac yas büyük benden böf:S sacmalıkkmiley16:
06-29-2008, Saat: 04:18 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kusura bakmayın ama;+ 1903 + 1907 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi