rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm sana laf attığım yok sadece diğer insanların abartması garibime gitti.
Sorun değil her türlü yoruma açığım...Madem bu resimleri koydum dimi
Creature yaz kolleksiyonu :):)
|
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm sana laf attığım yok sadece diğer insanların abartması garibime gitti. Sorun değil her türlü yoruma açığım...Madem bu resimleri koydum dimi _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her zaman ki gibi hoş ve karizma.. Güzel resimler Aziz Allah sevdiklerine bağışlasın... O senin kalbinin güselliği barbie tşk ederim... baglamaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karizma çıkmış.. teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için... sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cop sheker cıgmıssın allh sahıbıne bagıslasın tşk ederim o senin tatlılığın sudecim Sahibim olsunda ona bağışlasın beni
Her zaman olduğu gibi yakışıklı ve hoş çıkmışsın Azizcim
Rabbim sevdiklerine bağışlasın, herşeyi gönlünce nasip etsin MaşAllah canım ..(: Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her zaman olduğu gibi yakışıklı ve hoş çıkmışsın Azizcim Çok teşekkür ederim güzel yüreklim... Allah'ım cümlemizi sevdiklerimize bağışlasın... güne$ibük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakışlar yakıyooooooooo teşekkür ederim...O senin güzel düşüncen
07-03-2008, Saat: 12:44 AM <
super cıkmısın arkadasım allah temız kalbıne gore bırını cıkarsın karsına hayırlısıyla allah sevenlerıne bagıslasın senı payl ıcın tsk....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Creature Ve Morcivet... | CReATuRE | 25 | 1,560 |
04-13-2022, Saat: 07:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
CReATuRE VE MorciveT...(ghostlar's :D:D:D ) | CReATuRE | 17 | 1,007 |
07-09-2007, Saat: 10:45 PM Son Yorum: CReATuRE |