isterSens ßde 7 cüceLerimi getiriim.
...Nick...
|
06-30-2008, Saat: 10:13 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:isterSens ßde 7 cüceLerimi getiriim. Pamuk'un cücesi var,sen Çoko'sun Çokocanlarını getir bize,Selocanlar gibi :yikildim:
Cokonun PrensesLErı NeLLan mert..
adrıana Lımayı getırsen yeter gerısıne gerek yok D
06-30-2008, Saat: 10:20 PM <
her Prensesin cücesi yoktur!
Bazılarının kurbaası vardır Kurbaa Prensteki,Prenses gibi haddini bil höyt :yikildim: ya Çokocan ya da Adriana Limaa gétir bize d
06-30-2008, Saat: 10:25 PM <
Defalarca söyleim ve söylüyorum yaa arkadaşlar siz adminmisiniz yoksa süper modmusunuz hiçbirinizin yetkisi yok benimde yok İstekleriniz bölümünden sadece adminlere istek yapılır onlar değerlendirir siz hemen geliyorsunuz vayy efendim olmaz değiştirmeyiz size o yetki verilmedi benimde yetkim yok adminler gerekeni yapacaktır inşallah istediğin şekilde değişir arkadaşım.
06-30-2008, Saat: 10:25 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Defalarca söyleim ve söylüyorum yaa arkadaşlar siz adminmisiniz yoksa süper modmusunuz hiçbirinizin yetkisi yok benimde yok İstekleriniz bölümünden sadece adminlere istek yapılır onlar değerlendirir siz hemen geliyorsunuz vayy efendim olmaz değiştirmeyiz size o yetki verilmedi benimde yetkim yok adminler gerekeni yapacaktır inşallah istediğin şekilde değişir arkadaşım. Sersi, ne dersin gülelim mi :yikildim: Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Defalarca söyleim ve söylüyorum yaa arkadaşlar siz adminmisiniz yoksa süper modmusunuz hiçbirinizin yetkisi yok benimde yok İstekleriniz bölümünden sadece adminlere istek yapılır onlar değerlendirir siz hemen geliyorsunuz vayy efendim olmaz değiştirmeyiz size o yetki verilmedi benimde yetkim yok adminler gerekeni yapacaktır inşallah istediğin şekilde değişir arkadaşım. Thıs..For..Mıtu Hasan... Can You Shout up Hasan. Famous..Duygugus Hasan.. [ not ] Bı tanesı bıle ıngıLızce DegıL..] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nick değiştirme | riukeen | 3 | 898 |
08-08-2014, Saat: 11:58 PM Son Yorum: Leader |
|
nick | Seyduna | 0 | 607 |
07-29-2012, Saat: 06:08 PM Son Yorum: Seyduna |
|
Nick talebi | Av.bey | 12 | 1,768 |
04-14-2012, Saat: 10:13 PM Son Yorum: Av.bey |