EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende samsunluyum kızlar b ı gun gezdırım hepınızı
Hadi ordan Kartal, Samsunluymuş
Hiç sormadım sana, aslen nerelisin sen
ben çektiiimm:D
|
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende samsunluyum kızlar b ı gun gezdırım hepınızı Hadi ordan Kartal, Samsunluymuş Hiç sormadım sana, aslen nerelisin sen
07-02-2008, Saat: 08:33 PM <
bakın ne dicemm çok samsunlu var bu sitede bigünn piknik yapalımm geyikkoşanda: hemde orayı görmüş olursunuz hemde birbirimizi
07-02-2008, Saat: 08:34 PM <
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiLmem Fırsat oLmadı. ßütün arkadaşLarım merkezde OraLarda Hiç Tanıdıkta yok o yüzden Gidemedim. Ama Samsunda geziLcek Çok Yer Var asLında. Termede feLanda GüzeL yerLer Varmış OraLarada gitmek İstiyorum. valal bi yer vardı termese böyle kenardaa ırmak mı ne vardıı park yamışlar geziliyodu ama yıkmışlar orayıı şimdi noldu bilmiyorum ama bi çık merkezden yaa
07-02-2008, Saat: 08:35 PM <
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SınopLuyum Ben.. olsun oda bizden sayılır nolcakki ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakın ne dicemm çok samsunlu var bu sitede bigünn piknik yapalımm geyikkoşanda: hemde orayı görmüş olursunuz hemde birbirimizi Fena fikir değil bak, inşaAllah canım benim Ben merkezinde kalıyorumm ..
07-02-2008, Saat: 08:36 PM <
Termede MağaraLar Varmış Ya OraLarı herkes Çok beğeniyo da Gidemedim ama Resimdeki yerde Çok güzeLmiş.
07-02-2008, Saat: 08:38 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fena fikir değil bak, inşaAllah canım benim bende bafrada 50 km var arada bişey olmaz bak bunu iyi düşünün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|