şiierler extrası ztn..D:
daa neler yazıoda onnarı ysarsam ommas..
komedi yaf
|
şiierler extrası ztn..D:
07-02-2008, Saat: 07:02 PM <
yaLnz zincirLeme isim tamlamaSı yapmı$sn."bizim okulun dersanenin butun tualetlerinin kapısının arkasında ":yikildim:
bizim tuvaLetLrde alper hoca senin ......
matematik dersinin.....
07-02-2008, Saat: 07:11 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim okulun dersanenin butun tualetlerinin kapısının arkasında su yazıo o..madan s...ana 37 ekran renkli tv bedava...:yikildim: :yikildim: size bi Erkin KURT lazım Samsun fdd müdürü adamm tuvalete saklanıp ne konuşuyoruz dinliyo be derste kapıları dinliyomuş sene sonundaa itiraf etti iyi disipline sokarr heh oda kimmiş diyedee kendini iyice benimsetir dikkat edinn sizede gelmesin nerde problem var oraya çağırıyoalr çünkü ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:size bi Erkin KURT lazım Samsun fdd müdürü adamm tuvalete saklanıp ne konuşuyoruz dinliyo be derste kapıları dinliyomuş sene sonundaa itiraf etti iyi disipline sokarr heh oda kimmiş diyedee kendini iyice benimsetir dikkat edinn sizede gelmesin nerde problem var oraya çağırıyoalr çünkü aman allahım o nasıl bi müdürmüş yaa bizde olsa kesin atılırdık
07-03-2008, Saat: 12:14 PM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman allahım o nasıl bi müdürmüş yaa bizde olsa kesin atılırdık herkes ona bayılıırr o 37 ekranıda alıııırrr neyse çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaLnz zincirLeme isim tamlamaSı yapmı$sn."bizim okulun dersanenin butun tualetlerinin kapısının arkasında ":yikildim: turkçem iidir lanet olsun.. :yikildim: ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:size bi Erkin KURT lazım Samsun fdd müdürü adamm tuvalete saklanıp ne konuşuyoruz dinliyo be derste kapıları dinliyomuş sene sonundaa itiraf etti iyi disipline sokarr heh oda kimmiş diyedee kendini iyice benimsetir dikkat edinn sizede gelmesin nerde problem var oraya çağırıyoalr çünkü böfff en fazla dersaneden atar..:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|