Firari Fırtına
10-26-2006, Saat: 05:37 PM <
Konu hakk?nda a??klama yap?l?rsa sevinirim .
O yaz?lar ne emekle yaz?lm?? , ve silen yine kendisi ama neden ? Ara?t?rd?n?zm? ? Yada sordunuzmu ?
Ki?isel makalelere renk katan bir ?aheser di , belliki y?re?i k?r?lm?? ve yetmemi? gibi konular kilitlenmi? ,
Bu yanl??d?r ...
Sevg ...
10-26-2006, Saat: 05:59 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,343
-
Konuları:
123
-
-
Rep Puanı:
Sahıs mesajları editledi.. bizde gereğini yaptık..
Nedeni kendi görüşüdür...
Firari Fırtına
10-26-2006, Saat: 06:14 PM <
Vard?r yinede bir sebebi ...
Yaz?k olmu? o yaz?lan de?erlere ....
10-26-2006, Saat: 06:21 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,343
-
Konuları:
123
-
-
Rep Puanı:
katılıyorum...
kendisi burda belki açıklama yapmak ister...
10-26-2006, Saat: 06:36 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
?NCE B?R Y?NET?C?YE KIZDIM. SONRA ADM?N'E KIZDIM. S?LD?M. AMA EN SONUNDA KEND?ME KIZDIM. EYVALLAH BE FIRTINA G?N?L.......
10-26-2006, Saat: 07:29 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,978
-
Konuları:
190
-
-
Rep Puanı:
Paylaşımları Silmek Bize Hakaret Sayılır.
Firari Fırtına
10-26-2006, Saat: 07:47 PM <
Yok ?yle demeyelim , hakaret de?ildir bu ...
Lakin o g?zelim anlat?mlar?n silinmesi b?y?k bir hatad?r ki isyanbitmez zaten kendimede k?zd?m diyor , yani hatas?n? anlam?? ..
Neye yarar diyelim .. Sonu?da silinen silindi ve gitti ... Buna ?z?lmek gerekir , ?z?l?yorum elbette ...
Sevg ...
Firari Fırtına
10-28-2006, Saat: 04:09 PM <
Sevgili ?syanbitmez ...
Gerekli ilgili konular? okudum . Hatta derinliklerini anlamaya ?al??arak okudum . Biliyorsunki her forumda bu ve buna benzer olaylar cereyan eder ve sonu?da hep tatl?ya ba?lan?r . Ba?lanmasa bile taraflardan biri muhakkak zamanla kendi hatas?n? anlar ve olaya son noktay? koyar .
Anlat?m?n ve cevab?n g?zel olmu? , buna sevindim . Sevindi?im nokta ise yaz?lar?n ayn? mod da yaz?labilecek olmas?d?r . Yani asl?n olan ve sizden beklenen odur . Temeli sa?lam diyorsun ya bu ?ok g?zel i?te , bekleneni yap bence .
?z?ld???me ?a??rm??s?n ...!!! Sevgili ?syanbitmez eme?e ?z?l?nmezmi ? Ki bu de?erleri sizde en az benim kadar biliyorsunuz ve ya??yorsunuz . Ayn? zamanda da bu de?erlere sahip ??k?yorsunuz . ?z?lmeme ?a?man?z ?a??rtt? beni . Ki?isel olan yaz?lar , ?iirler , makaleler vs... benim d?nyamda hep de?erlidir ve ?ylede kalacakd?r .
Sayg? ve sevgi sonsuz oldu?u m?ddetce her i?in ?stesinden geliriz diyorum . Buna istinaden de sizden sizin yapman?z gerekli olan yap?tlar? tekrar yerine koyman?z? rica ediyorum . Umar?m bu noktada hemfikiriz ve yine umar?m ki beni anl?yorsunuzdur .
Ge?mi?de olanlar olmu? ve bitmi? , g?revimiz ?n?m?ze bakmakd?r , o arkada?lar?nda bir art niyeti oldu?unu yada olaca??n? sanm?yorum . Sizde ?yle d???n?n l?tfen ...
Sevg ...