beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırlı ugurlu olsun
Teşekkürler canım ..
» Samsunlular Fan Club «
|
beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırlı ugurlu olsun Teşekkürler canım ..
anam birde Samsun'lular fun clup açmışlar ben görmeyeli bayağı değişiklik olmuş hayırlı olsun bu arada benide yazabilirsiniz değişiklik olar benim içinde her ne kadar Samsun'lu olmasamda nede olsa Karadenizliyiz
07-08-2008, Saat: 01:18 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam birde Samsun'lular fun clup açmışlar ben görmeyeli bayağı değişiklik olmuş hayırlı olsun bu arada benide yazabilirsiniz değişiklik olar benim içinde her ne kadar Samsun'lu olmasamda nede olsa Karadenizliyiz zaten samsunlulardan çok hayran olucak
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten samsunlulardan çok hayran olucak Samsun'lularmı bana hayran olucak yani
07-08-2008, Saat: 01:21 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Samsun'lularmı bana hayran olucak yani yok canım benim samsuna hayranlar arttı
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canım benim samsuna hayranlar arttı hayranlık bir kenarada nede olsa Karadeniliyiz e artık benide kabul edersiniz sanırım bence edin reytinginiz artar
07-08-2008, Saat: 01:23 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayranlık bir kenarada nede olsa Karadeniliyiz e artık benide kabul edersiniz sanırım bence edin reytinginiz artar çok kıymetli ablamıza söyle
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok kıymetli ablamıza söyle kim o kıymetli ablamız gerçi oda beni kabul eder
07-08-2008, Saat: 01:25 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim o kıymetli ablamız gerçi oda beni kabul eder sevda_yürekliii
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fan Club Acmadan Önce Lütfen Okuyalım...! | MorciveT | 5 | 1,898 |
01-24-2010, Saat: 12:06 AM Son Yorum: aLy™ |
|
Duman Fan Club :) | AdAmIn1i | 63 | 6,785 |
02-04-2009, Saat: 11:02 PM Son Yorum: Primeval |
|