speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiKi DoÄžDun ßiTaNemSağolasın Aynurum çok teşekkürler
DoÄžuM GüNün KuTLu oLSun sevDiKLeRinLe ßeRaßer NiCe MuTLu YıLLaRa ...

| 
					kaynanam(:
				 | 
| 

07-12-2008, Saat: 11:08 PM <
		 speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiKi DoÄžDun ßiTaNemSağolasın Aynurum çok teşekkürler     

07-12-2008, Saat: 11:11 PM <
		 ηαzℓı_ßєÃŸєq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nice mutlu yıllara.......Sağol canım  ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nice yıllaraTeşekkür ederim Mert.    rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLara..Çok sağol Canım...     

07-13-2008, Saat: 01:50 PM <
		 MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok seviorm seni biliosun dimiBiliyorum, Bende Seni çok seviyorum Asyam..     

07-13-2008, Saat: 01:51 PM <
		 ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dogum günün kutlu olsun Çok Teşekkür ederim Saklımsın..    

07-13-2008, Saat: 01:53 PM <
		 Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin...Cümlemize inşaAllah.. Bende seni Seviyorum NurTanem... İyiki Varsınız...     

07-13-2008, Saat: 01:54 PM <
		 Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum Günün KutLu Olsun Yorqun Yürek Nice SeneLere..Çok Teşekkür Ederim Gökhan..   bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:D0qum qünün kutLu 0LsunSağolasın canım     gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:happy britharTeşekkürler...   

07-13-2008, Saat: 01:55 PM <
		 CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum günün kutlu olsun ...Çok teşekkür ederim Aziz İyi Dileklerin için ,bende iyiki sizleri tanıdım...   

07-13-2008, Saat: 01:57 PM <
		 Ebu-CeNDeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen;Bende iyiki Sen'i Tanımışım Yüreğimden yüreğine sonsuz teşekkürler... (:   

07-13-2008, Saat: 01:58 PM <
		 MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çık aradan lemBen Seni Çok seviyorum Asyam.. Bişi ima etmiyo...ben araştırdım .   

07-13-2008, Saat: 01:59 PM <
		 _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nice mutlu senelere...Çok teşekkür ederim Barbie'm     | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |