çok severim abimi tanrı istemezseyede biterim
CenGiZ KuRTo?Lu FaN CluB
|
07-21-2008, Saat: 04:58 PM <
kaLbinin SesiNe KuLak veR dinLe
Çok MutLu oLuruz İnan SeninLe ßu Eşsiz Sevdayı PayLaş ßenimLe ßen Senin oLayım Sende ßenim oL...
07-21-2008, Saat: 05:02 PM <
Yine Mi Sen Yine mi sen yinemi sen Ne istiyorsun benden Herşeyimi aldın zaten Sevemem seni yeniden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım Yine mi sen yinemi sen Düştün artık gözümden Bir gün huzur bulamadım İnan senin yüzünden Kaçtım senden kurtulamadım Maksadın ne anlayamadım Ölen aşka can verilmez Bunu sana anlatamadım
07-21-2008, Saat: 05:03 PM <
Neden [şiirli] ..
Dunyada yasamak gulmek neyıme Yasadım ne geçtı sankı elıme Kımseler bakmıyor artık yuzume Dert pazarı kurdu kader kalbıme Icımde esmıyor sevda yellerı Gozumden akıyor azap sellerı Nerde o hayatın guzel gunlerı Dert pazarı kurdu kader kalbıme Talıhe yalvardım yardım etmedı Sevgıye ınandım gıttım gelmedı Benım kadar kımse acı cekmedı Dert pazarı kurdu kader kalbıme Dert pazarı kudu kader kelbıme Yasamak yasamak bumu yasamak Cehennem derdıyle hergun kahrolmak Allahım bu canı sen vermedın mı Kuruyan dıp dala dondurmedın mı Neden neden neden cıleler neden Neden neden neden cıleler neden Bakısın ask pınarı senden esen ruzgarı böyle gecsın yıllarım Kalbım sana doymasın Çaresız bır kulunum senı arar bulurum mutlulugun olurum Kalbım sana doymasın Hıc dusunme sultanım guzellgın baharım tukense bu hayatım Kalbım sana doymasın Kalbım sana doymasın Yazıktır yazıktır ınan yazıktır Bır kula bukadar zulum yzıktır Her sucun bedelı mahser degılse Yasarken cektıgım cıleler neden Neden neden neden çileler neden Neden neden neden çileler neden
07-21-2008, Saat: 05:04 PM <
Resmini Öptümde Yattım [şiirli] ..
Bır gonulde ıkı sevgı olamaz Ya onu sec ya benı sec sevgılım Ayrılanlar rahat huzur bulamaz İyi dusun bır karar ver sevgılım Ayrılırsa kaderımız bıleyım Katlanırım hasretıne sevgılım Elbet bırgun acıları yenerım Gıtmeden bır haber gonder sevgılım İki sevgı senı derde dusurur Ya ondan geç ya benden geç sevgılım Yanlıs hesap bır cıkmaza goturur Ya onu sec ya benı sec sevgılım Yalnızdım bırtanem yıne dun aksam Hep senı dusundum hep senı andım Dayanılmaz bır sey oldu hasretın Dun gece resmını optumde yattım Derdıme dermanı bulayım dıye Bır parca mutluluk duyayım dıye Ruyamda senınle olayım dıye Dun gece resmını optumde yattım Anma dudaklarında benım adımı Kader nasıl yazarsa yazsın alın yazımı Sıldım senı kalbımden mazıye karıstırdım Kendımı yokluguna cok kolay alıstırdım Eller ceksın nazını benı halıme bırak Senı gonul kapımdan ne huzur var ne rahat bekler Benım kalbım tas degıl sozlerıne dayansın Senden gelen sevgının kapıları kapansın İçimde artık sensız yenı umutlarım var Sanma bende yasıyor öldü o hatıralar Düslere daldıkca doldu gozlerım Elını aradı bombos ellerım Gonlumu avutmak ıcın sevgılım Dun gece remını optumde yattım Derdıme dermanı bulayım dıye Bır parca mutluluk duyayım dıye Ruyamda senınle olayım dıye Dun gece resmını optumde yattım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
» Samsunlular Fan Club « | ÐŽeşaren | 183 | 16,793 |
03-09-2014, Saat: 07:05 PM Son Yorum: PaSCHaM |
|
Fan Club Acmadan Önce Lütfen Okuyalım...! | MorciveT | 5 | 1,877 |
01-24-2010, Saat: 12:06 AM Son Yorum: aLy™ |
|
Duman Fan Club :) | AdAmIn1i | 63 | 6,644 |
02-04-2009, Saat: 11:02 PM Son Yorum: Primeval |