Bu canlara canım kurban .................
Sevg ...
Sevg ...
♦ Biriciğim ÇiLek ♦ Bu Kalbe Ait Kal, olurmu ?
|
Bu Can alıştı artık sana,
Sensiz yaşayamaz .. Sensizliği bile düşleyemiyorum ..! Bu yürek sana öylesine tutulmuş sarılmışkı, artık bırakamaz .. Sende harikasın Çınarımız... Bu canlarda sana kurban. Sevgilerim ve saygılarımla... Bu can öyle alıştı ki sana Susuz aç kalmaya razı canım ama sensizligi kabullenemem Sen bırakırsan bu can bu bedene dar gelir Öyle alıştı canım sana anla işte.... ...............
Sende benim(bizlerin)çınarısın...cansın
Sevgilerim ve saygılarımla..
Daha nedenir ki sana çınar'sın işte...
Sen sözle anlatılmazsın ki yazayım....ama sen anlarsın çınar'ım... Sevgilerimle...
07-23-2008, Saat: 11:24 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daha nedenir ki sana çınar'sın işte... Can özümsün ..................... Sevg ...
İYİ Kİ SEN VARSIN
acımı dindirebilecek en keskin ilaç damağımda kalabilecek en farklı tatsın aklımı alabilecek en hoş rayiha yanımda olabilecek en büyük cansın gönlüme düşebilecek en şirin dert hayalimi süsleyebilecek en unutulmaz ansın yüreğimi yakabilecek en gür ateş canıma katılabilecek en uyumlu kansın kulağıma dolabilecek en yumusak ses karşıma cıkabilecek en iyi dostsun basıma gelebilecek en tatlı bela aşkıma tutulabilecek en sevimli cansın velhasıl şu dünyamda İYİKİ SEN VARSIN.... İyi ki varsın Biricigim şu dünyamda Şu dünyamın en anlamlı şeyi sensin Nur taneleri yüregime serpiliyor senin varlıgınla Nur bana ışık oluyor Nur yüzlüm iyi varsın iyikimsin ve hep öyle olacak Bu kalp atıgı sürece ışıgım olacak nur yüzün bana O sevgi dolu kalpbin ışıgım varlıgım olucak anlam katacaksın bana İYİ VARSIN BİRİCİGİM.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
•◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum. | ÇiLeK | 40 | 4,695 |
08-21-2010, Saat: 09:22 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
Aşk Kalbe Girince......ya Sonrasi? | pptya83 | 3 | 673 |
05-15-2007, Saat: 11:53 AM Son Yorum: pptya83 |