Ben Seni Unuttum
Ellerin elimde
Ne yeminler etmiştin
Ne sözler vermiştin
Sanma ki ben senin ardından ağlar
Sanma ki unutamaz arkandan koşar
Ben seni unuttum
Kara Toprağa koydum..
**^Ben Seni Unuttum^**
|
07-24-2008, Saat: 02:45 PM <
Ben Seni Unuttum Ellerin elimde Ne yeminler etmiştin Ne sözler vermiştin Sanma ki ben senin ardından ağlar Sanma ki unutamaz arkandan koşar Ben seni unuttum Kara Toprağa koydum..
07-24-2008, Saat: 02:46 PM <
Bakıp Bakıp Ağladım
Gündüzlerden mahrum ettiler beni Zifiri geceye gönül bağladım. Sinsice arkamdan ittiler beni Karanlığa bakıp bakıp ağladım... Geceler turuncu gönül hârımdan Haberi var gibi ahu-zârımdan Kıvılcım şahlanır içli nârımdan Yıldızlara takıp takıp ağladım... Gecenin koynunda tutarım yası Parça parça olmuş ay`ın ortası Ne tesiri vardır, ne de faydası Dolunayı yakıp yakıp ağladım... Geceler inceden acıyor yara Füme rengi şimdi karadan kara Gördüğüm rüyayı boğuyor dara Karanlığı yırtıp yırtıp ağladım... Nerede tan yeri, nerede seher Karanlığa girmiş bulunmaz değer Mızrak boyu güneş doğmazsa eğer Tan yerini sıkıp sıkıp ağladım... Gece batan güneş, her sabah doğar Katranımsı göğü sarıya boyar Kararmış, buz tutmuş vicdanlar doyar Gölgeleri yıkıp yıkıp ağladım...
07-24-2008, Saat: 02:47 PM <
Sensizlik
Yine hüzün rüzgarları esiyor gönlümde, Yanlızlığın ve sessizliğin çığlığı duyuluyor. Bir başka geçiyor sensiz geceler, Bir başka aydınlanıyor sensiz günler. Geçtiğin yollara baktıkça gidişin geliyor aklıma, Su gibi akıp gittiğin günleri hatırlıyorum. Sana engel olamadığım için kendime kızıyorum, Ve 'NEDEN' diye soruyorum!... NEDEN?.. Senin için yazdığım satırları okuyorum rüzgarlara, Seni nekadar sevdiğimi söylemeleri için, Kulağına fısıdamaları için, Sessizce dinle,duyacaksındır.
07-24-2008, Saat: 02:47 PM <
Daha Ne Bekliyorsun
Daha neyi bekliyorsun çık da gel Ayrılığı tattırmak mı amacın Kim senin önüne koyuyor engel Yüreğinden attırmak mı amacın Zaten özlettin kendini aylardır İnan gönlüme bir asır kadardır Yüzünü ne bilen ne gören vardır Kendini unutturmak mı amacın Gönlümce sevgimin senden umarı Sana bağlı hayatın,can damarı Kesersen felek indirir şamarı Yaramı kanattırmak mı amacın Boş vermelere borçlandım neşemi Bilmez miyim kötüye gidişimi Yoksa düşürceğin yer baş köşemi Kafamı oynattırmak mı amacın
07-24-2008, Saat: 02:49 PM <
Sevdan
Çığ düştü dağlarına gönlümün sevdanla acılarıma inat İsminin yazıldığı kalbimdeki kırgınlığa ufkun ihanetine inat Gönlümde yağan karları çığa dönüştürdü sevdan Dermansız yaraları olan bedenimin hüznüne çığ olup düştün Elemlerle dolu ömrüme çığ olup düştü sevdan seviyorum seni ölümüne Mutsuzluktan hüzünden estetik yapılmış yüzüm sevdanla gülmek istiyor Derman olmaya gel güzel kız Ecelin kapımı çalıp durduğu bu zamanda Manidar olanlara inat gel İnadına kalbimdeki yaralarıma bir umut ol Rüyalarıma hükümran olan sevda gündüzlerimin sultanı Artık ses olup gel seni inan çook seviyorum Yüzüne bakmaya kıyamadığım gel çığ olup kalbime düştüğün gibi
07-24-2008, Saat: 02:50 PM <
Şaşırıyorum Halime
Günlerden haberim yok Hergün biraz daha anlıyorum bazı şeyleri Ne kadar anlamsızmış beklenen saatler Ve hiç sonu gelmez diye düşündüğüm anlar Artık bambaşka herşey Dünya farklı dönüyor olsa gerek Gezegenler mi oynadı yerinden Su mu bitti hava mı bilemiyorum Yitirdiğimiz her neyse aramayada çalışmıyorum Ben böyle olmazdım diyesim geliyor Ama sonra olmam gerektiğini anlıyorum Birşeyler acıyor içimde Ne azaltmaya çalışıyorum ne de başka birşeye Ama karar verdim işte olmuyor Eskisi gibi nedense komik geliyor Düşlerimden ayrıldım,eski benden Düşerken tutmayı düşünmediklerim gitti Üzgün değilim sadece şaşırıyorum halime.
07-24-2008, Saat: 02:52 PM <
Yalan Olduk
Nerede yaşanan o güzel günler Nerede o boşa çıkan yeminler Böyle mi olmalıydı bizim sonumuz Yalan oldu yanan olduk sevgilim Bu sevginin mutluluğu her şeyin Bilemedik kıymetini bir şeyin Pişman olmak bile fayda etmedi Yalan olduk yanan olduk sevgilim Dönüşü olmayan bir yola sapıp Hasret zincirini boynuma takıp Yaşanan her şeye bir perde çekip Yalan olduk yanan olduk sevgilim Bir garip aşk oldu bizim sevgimiz Hep böyle bükülü kaldı boynumuz Payımıza düşen hasret, gözyaşı Yalan olduk, yanan olduk sevgilim Elveda deyip de mutluluklara Çilelerle dolu sonsuzluklara Bir kibrit çakarak tüm umutlara Yalan olduk yanan olduk sevgilim
07-24-2008, Saat: 02:56 PM <
Hançer Gibi Saplandın Kalbime
Bir hançer gibi saplandın kalbime Acı çekiyorum seni her çıkarmak istediğimde Korkuyorum çıkarsam bu acı hiç dinmez diye O hançer gömülü kalbimin en güzel köşesinde Kimse çıkaramaz o hançeri kalbimden Ben bile çıkaramam seni yüreğimden Çünkü sen kalbimin bir parçası oldun bir tanem Çıkarsam ölürüm sensizlikten Sen bir hançer gibi saplandın kalbime Çıkarmak değil, oynatamadım bile seni yerinden Bundan sonra kimse giremez kalbime Çünkü sensin kalbimi meşgul eden Senden başkasını sevemem Senden başkasına yer yok su kalbimde Yüreğimden atamam seni bir tanem Çünkü sensiz bir hayat düşünemem...!
07-24-2008, Saat: 02:58 PM <
Umut
sevgi dolu bakışlardı bir noktada odaklaşan sımsıkı kollardı tüm evreni saran okşayan bir eldi bir şarkıydı söyleşilen yeni açan çiçekti sokakta oynayan çocuk çocuk gülüşlerinde yağmur dolu bulut veya beklenen mektuptu umut.
07-24-2008, Saat: 02:59 PM <
Bugün
Yalnızlıktan, hasretten Hicrâna düştüm bu gün Gülistanı ararken Virâna düştüm bu gün. Yanıyorken yüreğim Alevlerin üstünde Kurtuldum sandım tekrar Suzana düştüm bu gün. Ararken pür ümitle Derdimin dermanını Halden bilmez, insafsız Bir cana düştüm bu gün. Kurdurdu kâlbim için Merhametsiz sehpalar Rahmet dedim, duymayan Vicdana düştüm bu gün. Söndürmeye içimin Sönmeyen alevini Her yanı alev olan Mekana düştüm bu gün. Ayrılık, âh ayrılık Dağladı her azamı Vuslat için yanarken Efgana düştüm bu gün Ağlayan, hiç mümkün mü Gülmek sana âlemde İçini hüzün eden Figana düştün bu gün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Gece İlk Ve Son Kez Seni Sevdim... | Orhan-38 | 3 | 906 |
01-19-2023, Saat: 02:47 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Bir Başka Özledim Seni, Bu Akşam! | €BeRimSin | 4 | 501 |
04-15-2022, Saat: 03:49 AM Son Yorum: wildfang |
|
seni ya?murdan sonra sevece?im... | florya | 2 | 444 |
04-14-2022, Saat: 09:40 PM Son Yorum: wildfang |