Ahhh ahhh .............
Damla Damla .........
|
damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle
yoksa sende taşıyamaz da döker misin beni yerlere yağmur olsam yağsam sana ıslatır mısın kendini benimle yoksa sende dayanamaz da kaçar mısın en kuytu yerlere ya da bir gün düşsem kalsam yaşamaktan bi an yorulsam en karmaşık hallerimde kalır mısın benimle birlikte yoksa sen de dayanamaz da kaçarmısın bambaşka ellere iyi günümde kötü günümde hayatımın her yerinde aşk denilen bu resimde durur musun benimle birlikte yoksa sende dayanamaz da gider misin bambaşka düşlere seviyorum seni desem sever misin sende bilmem tutar mısın ellerimden sana doğru düşersem gözümün nurusun desem sever misin sen de bilmem tutar mısın ellerimden sana sonsuz güvensem.. çok güzel bu da sizler gibi.. paylaşmak istedim..
Seni dağlara yazsam yağmurlar,
Göklere yazsam bulutlar, Gözlerime yazsam göz yaşlarım siler. Seni kalbime yazdım artık kimse silemez.. Gecelerin deyişiyle eğlence kadar, Yaşlıların deyişiyle gençlik kadar, Çocukların deyişiyle dünyalar kadar, Benim deyişimle CANIM kadar seviyorum seni... Hasret, özlenen sen olunca, Sevmek, sevilen sen olunca Sevilmek, seven sen olunca; anlamını buluyor... Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Kalbin içimde ve ruhun Bedenimde olduğu sürece Seni sonsuza kadar seveceğim.. Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni Sen ; bir damla şarap gibisin içtigim anda beni sarhoş edecek ... Sen ; masmavi bir deniz gibisin, dokundugum anda beni titretecek Sen ; harika bir insansın, sonsuza dek sevilecek Sen ; sevgi dolu bir insansın hep sürecek .... Semadaki tüm yıldızlar sönünce, Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince, İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine, Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde.... Hasretin bu kadar acı vereceğini bilmezdim. öğrendim... Çünkü benim her saniyem hasret.... Severken, özlerken ve hep yalandan gülerken, bilmediler ki İÇİMDE SEN VARDIN VE HEP SEN OLACAKSIN........ Ne dünden daha az, Ne yarından daha çok, Seni bugünde dün olduğu gibi, Yarın olacağı gibi çok seviyorum Kimi ağaçlara kimi camlara yazar sevdasını, Bense ağaçlara yazmadım kurur diye, Camlara da yazmadım buğulanır diye, Seni kalbime yazdım sonsuza dek kalasın diye.. Hiç yüz vermedim güneşe bugün.. Resmini gösterip hava attım çiçeklere.. Adını zıpkınla kazdım göğün en yüksek yerine... Bir de SENİ SEVİYORUM diye bağırdım duydun mu? Bir yürek nelere yeterse, Bir can bir canı ne kadar severse, Bir damardan ne kadar çok kan geçerse, Yaşam bir ölüme nasıl değerse, Sende benim için o kadar değerlisin. Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... Sanırım seni çok sevdim ki ayrılamıyorum. Bağlandım ki unutamıyorum, Yakınlardasın ki hissediyorum, Gizlemiyorum çünkü seni çok seviyorum. Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun.. Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak. Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun... Bulutların gözyaşları pencerene vururken, Düşlere daldığın bir gecede, Hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa, Gelecek sana onları yaşatsın... Şimdi tek bir yıldız gibiyim gökyüzünde, Ve her gece bir öpücük hissedersen yüzünde Sil yüzünü ve gülümse...... Yapraklar sararip dökülürken yere, yasli gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma!
08-06-2008, Saat: 03:20 AM <
...............
Ahh be gülüm , Damla damla akıyordun bana , Ahh be gülüm , Damla damla akıyordum sana .......... ........... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Br damla Gözyaşıyım ben | Sessiz Gemi | 6 | 904 |
09-22-2008, Saat: 02:36 AM Son Yorum: asi_ve_mai |
|
Bir Damla Okyanus... | Shrewish | 2 | 660 |
04-18-2008, Saat: 11:36 AM Son Yorum: €BeRimSin |
|
Damla Damla.... | ÇiLeK | 8 | 926 |
02-18-2008, Saat: 11:55 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
YavaŞ YavaŞ Toprak Kokuyorum, DamLa DamLa Kan oLuyorum | Rüya Güzeli | 17 | 1,819 |
02-06-2008, Saat: 01:33 PM Son Yorum: !!össLem!! |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi