Bir buz parçası gibiyim ellerinde...Umarsızca eriyorum kalbinin en ücra köşesinde.Belki varlığımdan haberin bile yok, olduğunu da sanmıyorum.Sen ki bitmeyen gecelerin karanlığındasın her an...Seni bir yandan severken, bir yandan da lanetler okuyorum o vefasız suratına...Ağlıyorum...Hıçkırıklarım kalbimi boğuyor ama bu kadarı bana yetmiyor.Havanın o alışılmış kokusunu içime çekiyorum...Beynimden geçen düşünceler ne yazık ki yien seni düşündüğümü söylüyor.Karanlık gecede hıçkırıklarım, gözyaşlarım beni duygularımdan alıp coşkun bir sel gibi sürüklüyor yalnızlığa...Soluksuz bedenim yoruluyor bu savaştan.İliklerime kadar üşüdüğümü hissediyorum şu an.Gözleirm kapanıyor...Sonsuz uykuya dalıyorum...
Umarsiz Ruhun Yansimasi
|
..Beynimden geçen düşünceler ne yazık ki yien seni düşündüğümü söylüyor.Karanlık gecede hıçkırıklarım, gözyaşlarım beni duygularımdan alıp coşkun bir sel gibi sürüklüyor
Süper yüreğine sağlık
Bir buz parçası gibiyim ellerinde
Umarsızca eriyorum kalbinin en ücra köşesinde Belki varlığımdan haberin bile yok, Olduğunu da sanmıyorum. Sen ki bitmeyen gecelerin karanlığındasın her an Seni bir yandan severken, Bir yandan da lanetler okuyorum o vefasız suratına Ağlıyorum... Hıçkırıklarım kalbimi boğuyor ama bu kadarı bana yetmiyor. Havanın o alışılmış kokusunu içime çekiyorum Beynimden geçen düşünceler ne yazık ki Yine seni düşündüğümü söylüyor. Karanlık gecede hıçkırıklarım, Gözyaşlarım beni duygularımdan alıp Çoşkun bir sel gibi sürüklüyor yalnızlığa Soluksuz bedenim yoruluyor bu savaştan. İliklerime kadar üşüdüğümü hissediyorum şu an Gözlerim kapanıyor Sonsuz uykuya dalıyorum .. Ben bu yazını bir şiir olarak okudum, böyle daha bir hoşuma gitti .. Güzel yüreğine Sağlık .. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bu yazını bir şiir olarak okudum, böyle daha bir hoşuma gitti ..o zaman bnden çalmışlardır çünkü bn bu yazıyı 4 sene önce yazmıştım hocam da nete koymuştu... nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bnden çalmışlardır çünkü bn bu yazıyı 4 sene önce yazmıştım hocam da nete koymuştu... Yok yani, yanlış anladın beni .. Bu yazıyı şiir gibi okuyunca daha güzel demek istedim .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ölü Ruhun SuskunLuÄžunun ÇaresizLiÄži... | €BeRimSin | 14 | 1,039 |
02-05-2008, Saat: 08:58 PM Son Yorum: €BeRimSin |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi