ohh be benı farkettınız hosbulduk naparsınız
Aşkin Iicn Ne Kadar Sabirli Olabilirsin??
|
blackqirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mrb herkesee..ya cok klasık olucak bu sozukler emınım ama askk bende gözle gorulur bısey olmaya basladıgı zamanlar galıba.lise zamanımzda cok aska tanık olmusuzdur ılk askımız demısızdırr.ama zaman gectıkce zaman bızden bıseyler alıp göturdukce gıdenlerın yerının doldugunu sanırız hep o zmandakı boslugu dolduran sadeece bızım eksıklıgımızmıs.ben bunu gordum.. eksiklik yoktur o senden birşeyler alıp giden zaman aynı zamanda sana birşeylerde bırakmıştır mutlaka onun kaçırmaz dikkat edersen sonrası için daha farklı bi bakış açısına ulaşabilirsin olgunluk denen şey buradan geliyor sanırım blackqirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohh be benı farkettınız hosbulduk naparsınız, gözlerim çok keskindir hiç bişi kaçırmam adın neydi karakız ?
08-01-2008, Saat: 04:44 PM <
meRHAba HosGEldiN Tekrar. bi Ara BAstan SoNA diNLeyelim SeniN aNılarını Yha GErilim aKSiyon dram icerio gbi duruOo BEn eMRe bu aradaa.
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nei cnm..hem sen mi anlatçan hikayeyi tmm ben anlatayım ama uzun bi hikaye olacak hiç bitmeyebilirde dinleyebilecekmisin ???
şii bakaleee ne hıkayesıymıs oonese bende ceylan arkadaslar memnun oldummmm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hey Uzat elini... Bak tutabiliyorsun... Söylemiştim ben gerçeğim.. Ölüm kadar gerçek. | df1984 | 9 | 450 |
08-09-2008, Saat: 03:16 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi