canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm ben anlatayım ama uzun bi hikaye olacak hiç bitmeyebilirde dinleyebilecekmisin ???seve seve dinleridm ama laneth olasıca antreman wr..10.20 de geliyorum ewe ve hemen kuzenimle gidicez...haftasonu yhoqum..pzt anlatsan??...
Aşkin Iicn Ne Kadar Sabirli Olabilirsin??
|
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seve seve dinleridm ama laneth olasıca antreman wr..10.20 de geliyorum ewe ve hemen kuzenimle gidicez...haftasonu yhoqum..pzt anlatsan??... ehh tmm barii canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehh tmm bariisaolasnpzt gelince annat.. nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasnpzt gelince annat.. yani tamamda öle çok bi hikayede yok yani çokta fazla umud edipte hayal kırıklığına uğrama sonra tamam mı biri biter biri başlar hikayenin anlatacak bişiler buluruz kanımca canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani tamamda öle çok bi hikayede yok yani çokta fazla umud edipte hayal kırıklığına uğrama sonra tamam mı ei cnmm dinlicez dedik bi kere..krtuşumz yhoq sn bni boş durcak mı sanıosun..izmirden insan manzaralarını annatçam bnde nasolsa hergün bişi gelio başımıza.. nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/i][/b] hadi bakalım pzt görüşürüz o zaman canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi bakalım pzt görüşürüz o zamanhadi byy özlein beni.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hey Uzat elini... Bak tutabiliyorsun... Söylemiştim ben gerçeğim.. Ölüm kadar gerçek. | df1984 | 9 | 454 |
08-09-2008, Saat: 03:16 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi