ooo uykusuz arkadaşım naber sen niye uyumadın sana da benim gibi çektiren mi var
Gececiler Bölümü
|
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo uykusuz arkadaşım naber sen niye uyumadın sana da benim gibi çektiren mi var kimi dertten kimi neşeden miş sana kim ne çektiriyor arkadaşım yaw buyur çok özel değilse işede yararsa geçiştirirse bi nebze anlat bakalım
08-03-2008, Saat: 01:22 AM <
napıyosunuz bakimmmm hıııııııııııı oo beyhannn güzel sözlerimizin yazarıı dergi kapaklarının aranan yüzüü veee hamaratt abimm ercaann
fındık-s
08-03-2008, Saat: 01:25 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napıyosunuz bakimmmm hıııııııııııı oo beyhannn güzel sözlerimizin yazarıı dergi kapaklarının aranan yüzüü veee hamaratt abimm ercaann) vaaay nasılsın bebişim ?? sen niye uyumadın bakiim bu saatte senin yaşıtların uyumuştur şimdi
fındık-s
08-03-2008, Saat: 01:27 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimi dertten kimi neşeden mişgeçişir umarım uzun hikaye anlatsam sabah olur ama iyi böle ilginiz bile yetti allah razı olsun ) sevindim bile bak )
hadi bakalım yetti ise sorun yok buraya geldiğinde dışarda bırak derdi tasanı buraya
boş gel geçer gider inş
uykuu mu buradakilerin hepsi gece kuşu
yarında pazar tabii
08-03-2008, Saat: 01:34 AM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:) vaaay nasılsın bebişim ?? sen niye uyumadın bakiim bu saatte senin yaşıtların uyumuştur şimdi yok yeni nesil gündüz uyuyoo iyi değilim yaaaa beynim dönüyoo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,864 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 337 Ziyaretçi