Bu gece burda biter
Kalın sağlıcakla (=
Kalın sağlıcakla (=
Gececiler Bölümü
|
burası çok amele kaynıyor ben çıkıyorum burada ne işim var benim bu site beş para eymez burası berbet bir kulüp
Firari Fırtına : Kızım sen rüyadamısın ... Amele olmakdan gurur duyuyoruz biz . Beşparaya gelince evet biz beş para etmeyiz , çünkü parayla satılık hiç bişeyimiz yok . İltifatların için tşk. canısı . Hadi güle güle ...... Sevg ...
08-09-2008, Saat: 12:33 AM <
rose-love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burası çok amele kaynıyor ben çıkıyorum burada ne işim var benim bu site beş para eymez burası berbet bir kulüp Anladın sen beni ............
Aaaaa ask oLsun Firari
Bide canısı demişsin bozuldum hee Beş para etmez laflarını O'nun gibiler için harcama.. Ztn harcancak degerde deegilmiş Bana de sen ''Canısı'' diye bana...
08-09-2008, Saat: 12:36 AM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ben hepinizin ablasıyım :yikildim: Sanmıyorum ............ Ablam olsan , bir çay koyardın . Yanında tuzlu pasta ohhh ohh ... Nerde sende o ablalık .....
08-09-2008, Saat: 12:38 AM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaaaa ask oLsun Firari Sen benim gerçek canımsın canısı .... O ise beşparalık can rose-love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burası çok amele kaynıyor ben çıkıyorum burada ne işim var benim bu site beş para eymez burası berbet bir kulüp Hepimiz ameleyiz Sevginin dostluğun arkadaşlığın amelesiyiz ve bunun için burada bulunmaktan paylaşım yapmaktan gurur duyuyoruz. Bizim gibi amele olmayanların ise bu sitede yer almasını istemiyoruz ... Burası bir kulüp değil bir aile sen kendine daha elit bir kulüp bul ;; |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,858 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |