nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suratlarınızı görebilsem yorum yapcaktım ama..kıyafetlerinizi beğendim bide foto çektiğiniz yeri
teşekkür ederim arkadaşım ayder yaylası orası yüzümüzü göreceğin bi resim koyacam yorum yaparsın ozaman
sakınnn bakmayın bayılabilirsiniz :)
|
08-07-2008, Saat: 02:57 PM <
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suratlarınızı görebilsem yorum yapcaktım ama..kıyafetlerinizi beğendim bide foto çektiğiniz yeri teşekkür ederim arkadaşım ayder yaylası orası yüzümüzü göreceğin bi resim koyacam yorum yaparsın ozaman
08-07-2008, Saat: 02:59 PM <
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suratlarınızı görebilsem yorum yapcaktım ama..kıyafetlerinizi beğendim bide foto çektiğiniz yeri teşekkür ederim arkasaşım orası ayder yaylası cok güzel biyerdir yüzümüzün göründüü bi resim kayacam yorum yaparsın oazaman Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çekilin ordan güzelim manzara mahwolmuş bi dahakineee sadece manzarayı çekerimmmm nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suratlarınızı görebilsem yorum yapcaktım ama..kıyafetlerinizi beğendim bide foto çektiğiniz yeri kıyafetleri beğendiysen sorun yokkk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bu da benim dostlar kusura bakmayın ilk defa foto koyuyorum biraz acemiyim?? | RAMSES | 44 | 2,400 |
07-29-2008, Saat: 06:08 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
Kusura Bakmayin ..... :) | lazmurat | 51 | 2,327 |
12-02-2007, Saat: 08:35 PM Son Yorum: lazmurat |