Acı ama güzel olan ............ Ayrılıklar olmasın diyoruz ...
Sevg ...
Sevg ...
Editör'den Aşk Mektupları
|
12-21-2007, Saat: 01:51 AM <
Acı ama güzel olan ............ Ayrılıklar olmasın diyoruz ...
Sevg ...
fındık-s
08-18-2008, Saat: 11:00 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sessiz sessiz.... üstad buda benden olsun ayrılık ölümdür, ölüm ayrılıktır derler hangisi daha acıdır?? hangisi daha acıtır ?? acı olan yaşarken ölmektir terk ediştir, bırakıp gidiştir.... Ölüm zorunlu ayrılıktır. yaşarken ölmek bir tercihtir. Bir tarafı öldürür. giden hayatına devam eder. bıraktığı ölmüştür Hak'tan gelen ölüm gibi kader böyleymiş diyemez geride kalan çünkü o gidiş yüreğini öldürmüştür, bedenini değil.........
09-23-2008, Saat: 11:28 PM <
Uykulerın unuttuğu gözlerim yine tavanda
Ne vardı diyorum ah bi dönseydin son anda Şarjörüne hasret sürdüm sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim...
09-24-2008, Saat: 10:06 PM <
Yıllardır bu terminale her gelişimde aynı acıyı duyarım, aynı özlemi hissederim, aynı hüznü yaşarım... Oysa aradan uzun yıllar geçmişti ama her şey daha dünmüş gibi gözlerimin önünde canlanıyordu...
Ne zaman bu terminale insem içim burkulur, gözlerim durup durup dolar. Her esen yelde, yağan yağmurda, çağlayan ırmakta, uğuldayan ormanda senin kokunu duyarım... [SIZE=5]Her esintide soluğunu hissedip içime ferahlık dolar ve her yokluğunu yokladığımda ruhum sızlar. [/SIZE] Yüreğine Sağlık Fırtına ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çeşitli aşk mektupları ... | CReATuRE | 2 | 4,035 |
10-22-2007, Saat: 12:10 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |