kendimi asmış oLarak qörmek..
ama sabah oldu neyde bu qece qörürüz..
Garip Sohbetler
|
10-31-2006, Saat: 02:37 PM <
kendimi asmış oLarak qörmek..
Burda arkadaşlık sevgi ve saygı bir başka. Sende zamanla anlarsın. Aramıza h.g...
bugece ruyamda gormek ıstedıgım ama goremedıgım ınsanı gormek ısterdım.???
bunu sözle anlatmak ne kadar mümkün bilmem ama zamanla tanıdıktan sonra buna karar verirsin zaten ..en önemlisi saygı,saygı yoksa sevgide arama ama burda bunun tam aksini bulacaksın ...hoşgeldin tekrar ....
Benimde AdAmIn1i, Punisher, ManyaX_BoY,P€R!K!Z!,gurbetci,..TuuCe..,YARGIC,Exelance dikkatimi çekmişti.
Gast dikkatini nası çektim la ben senin
10-31-2006, Saat: 03:46 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sen oL tatlı_cadı'yla arkadaş oLma :yikildim: gerisi iyi bana bak sata$ma,,, asıL sen şu cıvıkla arkada$ oLma SAKIN.. ABİ DÖF ŞU CIVIKI SUYU ÇIKTI İİCE usLanmıyor bu ya UFFF..
ben rüyamda çok ama çok güsel bi adada olduğumu görmek isterdim sevdiğimle tabii
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu s?zle anlatmak ne kadar m?mk?n bilmem ama zamanla tan?d?ktan sonra buna karar verirsin zaten ..en ?nemlisi sayg?,sayg? yoksa sevgide arama ama burda bunun tam aksini bulacaks?n ...ho?geldin tekrar ....eevet arkada??m peri k?z? ?ok hakl? umar?m ii olur ama her?ey ?nce sayg?yla h.g aram?za...miley9: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|