Bambaşka hayeller içerisindeyim , gözlerini özlemedim desem gözlerim doluverir yüreğimin damlası . Akdın içime , hemde kana kana hemde doya doya yaşanması gereken , olması gereken olmuşdu aslında . Özlemler gözlerinedir yani yüreğine yani damla damla akan sevgi seline . Seviyorum ya , ondandır ....
Aşk Muhabbetleri ...
|
08-09-2008, Saat: 12:57 PM <
Şu sıralar yalnızlığımı ve bomboş sokaklarda yürüyüş anımı yaşıyorum . Her sokak dönüşlerinde gözlerim seni arar oluyor . Bir araba geçse , acaba o mu diyorum kendimce . Dalıyorum ellerim cebimde usul usul yürüyorum , yine kendi yalnızlığıma ve kendi dünyama . Oysa senli olanı yaşamak , senli olanda varolmak ve yine senli olanda ölmek istermiydim ? Hemde çok ..... Seviyorum ya , ondandır ...
Sen her zaman damla damla akdın bana . Ben ise senli olan damlalarda şuan boğuluyorum . Hemde mutluluk çemberinin en güzel ağında . Bir tek eksiğim var , sen yoksun yüreğimin damlası , sen yoksun . Özlüyorum , seviyorum . Seviyorum ya , ondandır ....
Yine yüreğim kabardı , yine kendimi kaybettim ve bak yine oturdum yazıyorum seni . Hemde ne yazı . Klavye ye kızıyorum bazen , daha hızlı olmam lazım , seni daha fazla ve çarçabuk sayfalar boyu yazmak için . Ahhh ahhh , Gülümü özledim , seni özledim . Kalemmi dayanır bu dile , yürek bir kere sevmiş ne fayda . Seviyorum ya , ondandır .....
08-09-2008, Saat: 01:02 PM <
Gülümse Kaderine
Sadece gülümse , Sen ki ! gülenlerin en güzeli , sevenlerin sevgisi ve yüreklerde olan değilmisin ? Ahh be yüreğim , birazda sus diyeceğim ama susmak bizim neyimize . Biz sevginin en güzel olanını yüreklerde yaşamadıkmı ? Sesimiz en uzak diyarlarda duyulsun diye bağıra bağıra sevgiyi anlatmadıkmı ? Ben istiyorum ki gözlerin konuşsun . Susuyorum bazen gözlerine dalıyorum birşeyler söylesin diye bana . O gözlerde sevgiyi , o gözlerde kendimi buluyorum . Sevginin en masum olan halini ve sendeki susamış sevgiyi görüyorum . Diğer yanım olan sen , bir benle aynı sefada ve aynı dertte . Sefamız nedir ? Aşk ............ Derdimiz nedir ? Sevgi ......... Ben ise bir Sen Sen ise bir Ben Öyle işte Uzatma ................................ Sevg ...
ben geldim 2 gündür giremiyorum ya nete .hee duyrulurr ben artik aşik değilimmm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi