>>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıı anladım anladımm ee zekiyim tabe nese çaqırmassanıs çaqırmayın hıh siz kaybedersinizz
bİZİM KAYBEDECEÄžİMİZİ BİLİYORUM SENSİZ ÇIIIIIIIIIIK OLMAZ OLMAZ
Duygusuzlar Yemekte ne yemişler
|
>>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıı anladım anladımm ee zekiyim tabe nese çaqırmassanıs çaqırmayın hıh siz kaybedersinizz bİZİM KAYBEDECEÄžİMİZİ BİLİYORUM SENSİZ ÇIIIIIIIIIIK OLMAZ OLMAZ
08-14-2008, Saat: 08:55 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bİZİM KAYBEDECEÄžİMİZİ BİLİYORUM SENSİZ ÇIIIIIIIIIIK OLMAZ OLMAZbunu anlamış olduquna sewindim bi daha böle bi hataya düşmessin umarım Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili arkadaşlar ben bunu yaptım ama kimsenin dikkatini çekmediğini gördüm devamını getirmedim aslında bütün arkadaşları kapsıyacaktı. Gündemde tutmak gerek....sayfa gerisine düşmüş Çokta güzel olan birşey nedense fark edilememiş ama sanırım şuandan kaynaklanıyo buna ben dahil olmak üzere çogu kişi ilgisini çeken yerlerde dolanıyo ben aşk(genelde)filann bu yüzdende bu bi ççok üyenin gözünden kaçmış... Bikez daha teşekürler Aşksız çok güzeldi..emegine ve yüregine saglık.. Sevgiyle KaL... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuzlar Hangisi size uyuyor :) | CaNaT | 2 | 467 |
11-26-2009, Saat: 01:04 AM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |
|
Duygusuzlar Ruh Çağırırsa: | *Asİ-yÜrEk* | 15 | 1,036 |
05-30-2008, Saat: 07:24 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
duygusuzlar okuldaaa eyvah eyvah düşman başına....:) | GCLRNFNS | 38 | 1,685 |
03-22-2008, Saat: 01:57 AM Son Yorum: _AyLin_ |