Burası bana göre değilmiş yav... çok sıcak...
Aşk Muhabbetleri ...
|
08-16-2008, Saat: 10:08 PM <
Aşk konuları sıcakdır , yakar adamı Komen ..........
08-19-2008, Saat: 07:03 PM <
HiÇ BaNa GöRe DiiL Bu KoNu AşK BeNDeN uZaK OlSuN MüMKüNSeeee
Aşksız hayat boştur duygusuz kız gerçi nickinde duygusuzya
ama yinede öyle büyük konuşma. Bir gün kapını çaldığında anlarsın aşkın ne olduğunu
dunyanın en gattar adamı dahi asık olmuştur ask sadece bir bayanı sevmek degildir parayada asık olursun rakıyada asık olursun her şeyede asık olursun
08-22-2008, Saat: 06:44 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşksız hayat boştur duygusuz kız gerçi nickinde duygusuzya AmAN İsTeMeM ÇaLMaSıN KaPıMı BeN AŞıK OLmAK İsTeMiYoRum Ki duygusuzkız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HiÇ BaNa GöRe DiiL Bu KoNu AşK BeNDeN uZaK OlSuN MüMKüNSeeeebende sizin gibi düsünüyordum fakat bir gün öyle asık oldum ki bir daha bırakmadım iştahım dahi kesildim onun için hiç büyük konuşma sadece hayırlısını temenni et
08-26-2008, Saat: 09:20 PM <
eLBeTTe HeRŞeYiN HaYıRLıSıNı İsTİyORuM AmA AşIk oLMaK BeNiM İşİM DiiL
08-29-2008, Saat: 04:18 PM <
Geçemezsin kalbimin sokaklarından artık
sana geldiğim yollardan döndürdün beni kendime sarılacağım yeniden seni hiç sevmemiş gibi kimsesiz bir vedanın busesini söküp dudaklarımdan gökyüzüne fırlatacağım varsın söz dinlemesin gözlerim varsın ağlasın isterse yağmurlarla seni unutacağım Vuramayacak artık anıların da beni gönlümün arka sokaklarında dolaşmak yok korkmuyorum şarkılardaki veda makamından korkmuyorum kalbimle buluşmaktan beni benden başkası vuramaz artık inan seni unutacağım en yorgun yerindeyim hayatın en yoğun acısındayım sevdanın hüznün karanlığını aydınlatacağım her sabah biraz daha kendime sarılıp seni unutacağım....
08-29-2008, Saat: 04:19 PM <
Engin denizlerin mavisinde buldum seni
Yıldızlara bakınca gördüm seni Sabahın büyüsünde duydum sesini Güneşin doğuşu kadar saf ve temizdi Kuş cıvıltıları kadar neşeliydi Ay kadar parlaktı Su kadar berraktı gül yüzün Bakışlarında buldum yıllar öncesini O masum duyguları ve çocukluğumu Hayatın kirletmediği hayaller kurdum gözlerine bakınca Engin denizler yüce dağlar kadar sevdim seni Yüzünün parlaklığı kalbimin en ücra köşelerini aydınlattı Bir volkan gibi patladı kalbimin sevgi tohumları Bakışlarında filizlendi, sesinle büyüdü sevgi çiçekleri Karanlık geceleri aydınlatırdı hayalin En soğuk gecelerde kalbimdeki sevgi ısıtırdı beni Yalnızlığımı unuttururdu paylaştığımız saatlerin hayali Seni öyle sevdim ki sen sevmesen de sevdim Seni öyle sevdim ki sen bırakıp gitsen de sevdim Seni öyle sevdim ki sen gülsen ben ağlasam da sevdim Seni öyle sevdim ki bitti desen de sevdim Seni öyle sevdim ki senin için ağladığımı sevdim Seni öyle sevdim ki sensizliğimi senin için sevdim Sen benim ilkim ve sonum, Sen benim yıldızlara bakışım ve ağlayışım, Sen benim yalnızlığım ve sessizliğim, Sen benim gün ışığım ve ay ışığım, Sen benim birtanemsin!... Sen bilmesen de bir tanem Yıldızlara bakamıyorum artık Yıldızlar seni değil sensizliği vuruyor yüzüme Sen şimdi uzaktasın ay ışığım Sensiz kalbim yalnız kaldı Kalbimdeki sokak lambaları bile söndü Kalbimdeki sevgi çiçekleri kurudu Hayalin bile avutmaz oldu çaresiz yüreğimi Yalnızım artık birtanem Yoksun sen Satırlar getirmiyor seni Sensiz bir gün yine akşam oldu Gemiler son limandan demir aldı Güneş dağların ardında kaldı Bil ki ardından birileri ağladı Gözyaşlarım sel oldu ardından Sigaramın dumanı gibi uçtun gittin hayallerden Saat yorgun sesiyle geceyi vururken Kalbim sensizliği vuruyor gözyaşlarıma Gün doğacak bir kaç saat sonra Sensiz bir gün doğacak birtanem Güneşin doğuşu kadar temiz yüzünü göremem artık birtanem Güneşin batışı gibi veda ettin birtanem Dağların ardında da olsa Beni aydınlatmasa da gül yüzün O gül yüzün hep gülsün birtanem Soğuk caddede yürürken düşünürüm seni Yağmurlar yağarken severim hayalini Aylar değil yıllar da geçse seviyorum seni birtanem!.. Karlar yağsa da toprağın altında hayat vardır; Yıllar geçse de kalbimde sana bir damla sevgi vardır!... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi