...ve hep bak kendine
bir örnek aynalara asi bir suret bırak
baktıkça gözlerin
kendini öldürür..
bir örnek aynalara asi bir suret bırak
baktıkça gözlerin
kendini öldürür..
Murathan Mungan
İki Kelâm Aşk ..
|
...ve hep bak kendine
bir örnek aynalara asi bir suret bırak baktıkça gözlerin kendini öldürür..
Murathan Mungan
Hiçbir kadeh,
hiçbir antidepresan, hiçbir hediye, hiçbir psikiyatr, hiçbir oyun, hiçbir kadın, hiçbir şarkı, hiçbir çek ve hiçbir memleket, beni, senin 'NAABER'in kadar mutlu etmedi.
Erhan Güleryüz
Adımlarım ürkek olsa da
yollarım sana, Sabrım sana.. Biliyorum bu firar girişimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım... Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz.. ismail Sarıgene
Seni aklıma düşüren,
yerçekimi değil, yalancı yıldızlar.. Öyle uzaksın ki; üflesem soğuyacaksın, sarılsam okyanus.. Yılmaz Erdoğan
İlk perdesi açılıyor baharın.
Noksan oyuncularla oynuyoruz yaşamı. Süfli suflörler repliklerimizi şaşırtıyor. Bir gelsen tüm dekorları değişecek bu kentin. Gelmiyorsun.. E. Bihter Gürler
( Sevmek,iki insanın birbirini ebedi görmesidir,demiştin. Ben gördüm ama sen görmedin. )
Her an gelebilme ve bu ayrılık bir rüyaydı, diyebilme ihtimalini hesaplayan bir kadının, giderek akmaya başlayan makyajında savurdun özlemleri... Geride kalan; buruşmuş bir elbise, dağınık bir yatak ve çalmayı bekleyen bir telefon... Pelin Onay
"Kilidine sıkışmış bir anahtarın kapıya bakışındaki çocuksu ifade kadar seviyorum seni..."
İskender Över
Beni unutsun herkes
Dinsin şehrin gürültüsü Odam kalsın öyle ıssız Bu gece çekilip kendi içime Ağlayacağım sessiz sedasız Nahit Ulvi Akgün
Farkında mısın,
Değilsin kendi bahçende. Kendinden değil, Kendini bu kendin sanışın... Özdemir Asaf
Böyle zamansız güneşli,
umulmadık mavi günlerde, bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum. iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum. Sanki şiirini bilmediğim, bir fransız akşamında, kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin... içimde ayak izlerin, aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan... Ve ben ne zaman, kiminle sevişsem, hala seni aldatıyorum. Yılmaz Erdoğan
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|