bari Sen Unutma beni
|
08-23-2008, Saat: 12:41 AM <
unutmak kolay mıdır ki_?
aslında imkansız... iki şekilde hatırlarsın veya hatırlanırsın... ya severek yada nefret ederek... yüreğine sağlık çok güzeldi...
08-23-2008, Saat: 02:29 AM <
çok sevıyorum aynanın bu sarkısını yha çok guzeldi tesekkürler
08-25-2008, Saat: 06:32 AM <
[b]
[/i][/b]
EN SON BANA GEL Değer verilmezse bir gün sevgine Kimseler bakmazsa o sevdiğim yüzüne Gülüp geçerlerse ağzındaki sevda sözüne [i]Sevgin bende bitmedi,EN SON BANA GEL... Bir gün giderse sevenler,kalırsa anılar Terkedilmek açarsa ruhunda derin yaralar Gündüz kaçarsa huzurun,gece uykuların Ben teselli veririm,EN SON BANA GEL... Kurulursa yollarına çeşit,çeşit tuzaklar Uzayıp giderse hep yakın sandığın yollar Dönüşsüz olursa gezdiğin tüm sokaklar Ben sana yol olurum,EN SON BANA GEL... Kara bulutlar çökerse küme küme başına Felaketler gelirse her gün ardı ardına Kader bakmazsa çağlayan gözyaşlarına Sana umut olurum,EN SON BANA GEL... Yıkılırsa düşlerin gün gelip birer birer Terk edip giderse taptığın sevgiler Kalırsa her aşkın sonunda bomboş eller Ölene dek terk etmem,EN SON BANA GEL... Bekleyenin,özleyenin,isteyenin kalmazsa Tek bir Allahın kulu yollarına bakmazsa Gelişin kimselerde sevinç yaratmazsa Ben bekledim,ben özledim,EN SON BANA GEL... Ardı ardına yıkılırsa en güzel hayallerin Duaların boşa çıkarsa,olmazsa isteklerin Çökerse gönlündeki maabetlerin Tapınağın olurum,EN SON BANA GEL... Saçların beyazlayıp belinde bükülünce Kapkara bakışların tesiri tükenince Yaşlılık dertlerle birdenbire gelince Sen bende hep gençsin,EN SON BANA GEL... Yakalanırsan hafif yada ağır hastalıklara Vücudunu tüketen sancı ve ağrılara Tıp bile çare bulamazsa dertlerine Canımdan can veririm,EN SON BANA GEL... Korkarsan yapayalnız,terkedilmiş ölmeye O bilinmez diyara tek başına gitmeye Kapkara topraklara yalnız girmeye Ben ölürüm yerine,EN SON BANA GEL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yüreğine Al Sakla Beni | ezoo20 | 9 | 848 |
04-15-2022, Saat: 02:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yalniz Birakma Beni | ezoo20 | 9 | 841 |
04-15-2022, Saat: 02:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
beni sensiz bıraktın | d€n!z kısı | 7 | 413 |
04-15-2022, Saat: 01:19 AM Son Yorum: wildfang |