çok yalvardım gitme diye ben ona
ıyllar sonra dönüyormuş bana ne
Seviyordum gülüp geçti aşkıma
Şimdi beni seviyormuş bana ne..
ıyllar sonra dönüyormuş bana ne
Seviyordum gülüp geçti aşkıma
Şimdi beni seviyormuş bana ne..
İki Kelâm Aşk ..
|
çok yalvardım gitme diye ben ona
ıyllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne..
Neyleyim ben dökse bile yaşını
Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını çok pişmanmış yanıyormuş bana ne..
Gönlümde aşk saati bak durdu
Seven kalbim beklemekten yoruldu ıyllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne...
uykusuz gecelerin
sabahını bana sor yarım kalan aşkımın eyvahını bana sor bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor mutluluğu bilirsin mutsuzluğu bana sor.
karşılıksız sevginin
vefasız sevgilinin bomboş kalan bir elin acısını bana sor..
Daha dün diyorsan geçen ıyllara
Gözlerinde anılar hala yeşilse Ve hala ıslaksa kirpiklerin Bırakıp bütün mutlulukları Bırakıp bütün güzellikleri bir yana Bekledinse yollarımı Bekle geliyorum...
ısyan edip ağladığın mevsimlerde
Aşkımla silebildinse gözyaşlarını Sevemedinse benden başkasını O bensiz gülüşler avutamadıysa seni Dindiremediyse hasretini ıyllar Ve bir türlü unutamadınsa beni Bekle geliyorum...
Her şarkı bir sevdadan dökülür mısra mısra
Her şarkı yaşanmış bir masalı resmeder Düşün çamlar arasını, mehtaplı geceleri, masmavi denizleri Düşün şimdi yollara serpilen ümitleri Hadi bir şarkı da sen Söylesene! ..
Bak büütün güzelliklerin tümü sende
Bak sende gülümsüyor en amansız özlemler Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir Hadi sil gözlerini Gülsene! .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|