ewd biLmem :p
Garip Sohbetler
|
11-08-2006, Saat: 08:55 PM <
ben opzel mesajda bişi demedim kendisine sadece telkinde bulundum.. ahada yuzu
11-08-2006, Saat: 09:04 PM <
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt bn ve zekiLik k?skand?n dime k?skanlcak bashka insan yok sanki sni k?skancam :yikildim:
evet hakl?s?n huzuru ben bozuyorum.....soles?n ?stemeyen arklar beni ben ceker giderim gercekten sorun olmaz...eger msn hacklenmek sazanl?ksa eyw.. forumun enler?nde yazd?g?n seyde dogrudur . doru ben sazan?m hack yed?m senden we sende butun b?lg?ler?m? deg?st?rd?n we kars?l?g?nda 50 kontor ?sted?n sdece bu kadar. gel arkadas?m ozeleme sana msn adres?m? we 100 kontor at?cam forumda bole ?nsanlar yer al?yorsa ayak uydurmak laz?m arkadasa herkes 50 kontor ats?n yoq msn s? hackler d?kkat ed?n.. bana koyan ?ey o msn de ben?m b? c?kt??gm k?z?n olmas? we sen ona kontoru wermessem b?seler konuscag?na dayi setler solem?st?n bu bana cok k0ydu. o k?zla 1 seneden ber? c?k?yorum. we sen 50 kontor ??cn neler yap?odun ..eger forumda bole k?s?lere yer warsa.. eyw. diyip sizlere weda ed?yorum...
t?kler.
11-08-2006, Saat: 09:09 PM <
Bug?n CADII'n?n doum g?n?ym??
Nice y?LLara..?yiki do?dn iyiki aramzdasn
EN yakisiklisi=morcivet
En sempatikleri=tuuce,melis,tam1manyak,peri kizlari,megaloman,dawn,masalperisi, En duygusal kizi=rose En matrak cocugu=sagopakajmer En tatli cocugu=[b][SIZE=2] [SIZE=3]:RetunrTheBlackMask:: [/SIZE][/SIZE][/b]EN KARİZMA=Adamin1i EN TATLİ KİZ= tatli cadi EN ÇİLGİN= woow En iyi agzi laf yapani(yanlis anlasilmaisn sakin )=yargic ve isyanbitmez En duygusal erkegi=firtina gönül En asik ve sempatik insani=süleyman unutuklarim varsa kusura bakmayin arkadaslar... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 379 Ziyaretçi