2 aydır bi kızla görüşüyorum çok tatlı çok güzel ama sürekli aşık olmak istemiyorum bi erkeği kalbime almıcam diyor.ne yapmalıyım bu fikrinden nasıl vazgeçirtecem:S
yardım edin lütfen
|
yaa bence öLe demesinin sebebi seni umuTLandırmamaq oLabiLir.çnkü brnden hoşLansa sanki ona karşı bişeyLer hssedmicek.onun eLnde deiLqi o.ama yinede kendini ona beLLi etmek isitosan onnla ortak bişeyLer payLaşın değer gösterdiini beLLi et.iLqiLen.
bence vazgeçirmek için bir sebeb yok..
severse seni o zaman o düşüncesinden kendisi vazgeçecektir,zorlamayla ya da tavsiyelerle çözülecek iş değil bu... senin burda yapman gereken normal bir şekilde davranmak,eğer kız sana karşı bi şey hissederse zaten belli edecektir.. 2 aydır konştuğu birini sevmek onun için anlamsız gelebilir...bu süre uzun gözükse de bi aşk için çok kısa bunu unutma sen konuşmaya devam et ama unutma ki kimse sana yardım edemez,bu kızın kendi seçimi ve sadece kendisi değiştirebilir...
onun öyle dediğine bakma sen kendine aşık etmeye bak kızlar zmansız gelenlerı severler
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun öyle dediğine bakma sen kendine aşık etmeye bak kızlar zmansız gelenlerı severlerzamansız ve bi o kadar da sıkmayan tipleri
arkadaşlara katılıyorum seni umutlandırmak istememiştir benim merak ettigim şu an seninle oldugu kadar samimi görüştügü başkası varmı eger yok dyorsan demkki oda farketmeden seni kalbne almaya başlamıştr ama arkadaşlarında dedigi gbi skma güldür monoton olma şaşırt beraber bişiler güzel eglenceli anlar paylaşın arada bi ok
08-25-2008, Saat: 11:13 PM <
hiç olumsuz bi durum yok bundan başka sürekli de görüşüyoruz ve beni arkadaş olarak çok sevdiğini söylüyor onun moral kaynağı benmişim
kız size fikrini belirtmiş bunda açıklama yapılması lüzümsüz eger sen asık oldum diyorsan biz buna yani polifonik asık diyoruz türkçesi tek taraflı ask bundan sana hayır gelmez kardeşim seni sadece bir arkadas olarak görüyormuş bir sevgili degil sen üzme tatlı canını dünyada kız neslimi tükenmiş bundan daha hayırlı ve daha güzelini bula bilirsin sunuda söyleyeyim piyasada savaştan dolayı erkek kıtlıgı var
sürekli gözlerine bak kardeşim sürekli manalı manalı güzel bak çok işe yarar biraz zaman sora onu kendi haline bırak hatta aşırıya kaçmamak şartıyla kıskandır bak neler olucak... seni kaybetme hissine biraz kapılsın ama şimdi degil önce baya bi ilgilen soraa)))
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Olurda Bu Kadarmi...yardim Lütfen | djseninim | 14 | 1,176 |
04-14-2022, Saat: 09:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
ben bu acıdan ölüyom ... yardım | djseninim | 20 | 1,326 |
04-14-2022, Saat: 01:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Lacey'ye yardım kampanyası başlatıldı! :)) | Lacey | 15 | 936 |