yoq abi ya burası ii ce kötü hall almaya başladı burası tartışma platformu deil ya .. yapmayın artık şunu konuları uzatmayın eğer uzatıcaksınız konu içinde deil özelde yada msn de paylaşın kozları lütfen.. ve zibidi bence msn hacklemek özele girmek oluyorr...
Garip Sohbetler
|
Anlayışın mükemmel çok haklısın çünkü evet ben birazcık inatcıyımdır yok yok tamam çoook yaa
11-09-2006, Saat: 06:31 PM <
yaa peri kapat bu konuyu boşver... yoksa banlıcam bunu...
11-09-2006, Saat: 06:33 PM <
heheh ama bak tavsiyem tartışmalara girme... Şikayet yoluna git... öle daha karlı olursun... böle durumlarad hep yöneticilere başvurun gereksiz yere tartışmayın kendinizide küçültürsünüz bölece okk
hiç sorma yaa aslında ben tartışmayı hiiç sevmem sadece tahriklere yenildim o kadar yoksa ne bilim işte hakarete gelemiyorum ki haketmediğim şeyler söyleniyor bana ben de üzülüyorum aslında böyle lanse edilmek çok üzdü beni ben kavgacı olmadım asla hayatta....
küçüldüm azcık ama bitti dersimi aldım ben direkt admine gitcem bundan sonra şikayet etcem beni üzenleri yani hakarete başvuranları
11-09-2006, Saat: 06:40 PM <
senin yerinde ben olsam forumu yıkardım aslında be
sen yine iyi tutmuşsun kendini... Ama dediğim gibi bunlara engel olmak için bizden yardım isteyin isteyin ki olay büyümesin.. Nese olan olmuş geçmiş bitmiş uzatmanında anlamı yok herhal
11-09-2006, Saat: 06:41 PM <
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k???ld?m azc?k ama bitti dersimi ald?m ben direkt admine gitcem bundan sonra ?ikayet etcem beni ?zenleri yani hakarete ba?vuranlar? heh aynen b?le... miley32:miley32:miley32:miley32: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 64 Ziyaretçi