thank you coko ...
EmoJkLaRım =)
|
08-29-2008, Saat: 08:16 PM <
bi$he oLmadı.sadéce denqeSiz şahsiyetLér yorum yapmaya çaLşmı$
08-30-2008, Saat: 04:06 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßeğenen ßeğenir ßu seni hiÇ iLgilendirmez.ßen ßunLarı ßurda payLa$mak istiyorum ve payLaşıyorum.ßu da seni iLgilendirmez.Evet iyi-kötü yorumLarı kabuLLenmeliyiz [aşağıLayıcı oLanlarını değiL] !ßakıyorum ama ßi türLü "içLerine kaçan gothic"`Leri ßuLamıyorum ...??? Aşşağlayıcı bir Laf kullanmadım dikkat et laflarına aşşağlamak görmemişsin sen sanırım be ..(: Hımm baymışımıdr Lanet olsun işte böyLe baymak için yaratıLmışmdır Lan doğruyu söyLeyince böyLe oLuyorsunuz işte Paylaş bana ne senin paylaşımlarından biraz mantıklı birşeylerde paylaş Mesela feslsefe Ama emo felsefesi değiL..(: Hımm evet bu kadar yazacaklarım sanırım Dahada fazLa uğraşmamak üzere sağLıcakla
08-30-2008, Saat: 04:09 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßende onu anLatmaya çaLışıOrm arkada$a ama né fayDa. Hım anlamıyorum ben enbesilim varmıı bayan..?
08-30-2008, Saat: 04:13 AM <
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben onun yerınede saygı duyuyorum zeynep san a KartaLım benim yerime saygı duyma bak seni keserim..(: Ona göre lan manyak saygısıLık yapmıyorum şu bayana anlatmaya çaLışıyorum sadece Doğruları duymak hoşLarına gitmıyor sorun bu yani Be cicim .((: ÖzLedim lan eşşek .(:
08-30-2008, Saat: 04:15 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi$he oLmadı.sadéce denqeSiz şahsiyetLér yorum yapmaya çaLşmı$ Ağzını topla dengesiz sensin Dikkat et karşındaki insanlara saygıyla konuşmaya Ben sana tek kötü laf etmedim yada saysızlIk etmdim sende dikkat et konuştuğun kelimelere Benim sölediğim konuyu idrak edemıyorsan sorun sende bende değil.. Bak saygıyla konuşuyorum SaygısıLık etmeye mecbur etme beni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi