nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin sana...
çok haylazmışsınbide youtube ye yazılmaz youtube a yazılır
beni yalnışlarımla sevin
işte başımdan geçen enteresan olaylar:)
|
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin sana... beni yalnışlarımla sevin Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Traji komik şeyler geçmiş başından büyük geçmiş olsun ... ewet gülüyoruz geçiyoruz ama başa gelince anlaşılıyo ki durum öylle sadece dışardan göründüğü gibi değil,biraz başımıza gelen şeylerden ders çıkarmamız lazım hayatımız her daim pamuk ipliğine bağlı.ilginize alakanıza tek tek teşekkür ediyorum....miley33: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öNceLikLe büyüK büyüK qeçMiş oLsun.. (= qeRçeKten çok enteresan şeyLer yaşamışsınn.ewet duygush ya öle işte nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam severiz.........allah razı olsun bacım bu arada ramazanınn sizlere hayırlar getirmesini dilerim Arkadaşım...
3-10 yaşındaydım kuş avlarken arkabahçe boşluğuna düştüm (kıç üstü düştüm çanak sağlam çok şükür 4metreden )
vuuu Vay be, neymişsin Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah razı olsun bacımsağol gardaşım allah razı olsunçok ranazanlar gör.. chuLsuzz péri! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin..!!!!:yikildim:hoşgelmişin gardeşimramazan mübarek ay |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çocuklar Duymasın Dizisi'nden Garip Olaylar | soyle | 13 | 1,363 |
04-10-2022, Saat: 09:45 AM Son Yorum: wildfang |
|
çok enteresan olaylar.... | CReATuRE | 11 | 1,133 |
04-09-2022, Saat: 07:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dünyanın En Pahalısı işte Bu | lover | 5 | 687 |
04-06-2022, Saat: 02:37 PM Son Yorum: wildfang |