allah kamyon şöförlerine uzun yol versin
işte başımdan geçen enteresan olaylar:)
|
09-02-2008, Saat: 05:17 AM <
Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet gülüyoruz geçiyoruz ama başa gelince anlaşılıyo ki durum öylle sadece dışardan göründüğü gibi değil,biraz başımıza gelen şeylerden ders çıkarmamız lazım hayatımız her daim pamuk ipliğine bağlı.ilginize alakanıza tek tek teşekkür ediyorum....miley33:Evet öyle tabi çıkartabiliyorsak zaten sorun yok ama çıkartamassak sorunun en büyüğü karşımız da ve devamlı bizle olur heleki senin daha çok çıkarman lazım bu yaşadıklarından sonra arkadaşım... , Tekrardan büyük geçmiş olsun umarım bundan sonraki hayatında bu tür yaşadıkların çıkmaz karşına inşaAllah...
09-02-2008, Saat: 05:19 AM <
YAnındakilere bişey olmuyor dimi
Oluyorsa yaklaşmada fazla ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3-10 yaşındaydım kuş avlarken arkabahçe boşluğuna düştüm (kıç üstü düştüm çanak sağlam çok şükür 4metreden )çanak dedikya kıs Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet öyle tabi çıkartabiliyorsak zaten sorun yok ama çıkartamassak sorunun en büyüğü karşımız da ve devamlı bizle olur heleki senin daha çok çıkarman lazım bu yaşadıklarından sonra arkadaşım... , saolasın çok tnks demek ki ne anlıyoruz bu olaydan ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR işte çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAnındakilere bişey olmuyor dimi yok yok olmuyo korkma olmazda zaten hepsi korumam altında
wayy 10 numara yasam tarzı renkli gecmiş hayatın..
23 yasında kızgın tava koluna yapısacak yemek yaparken dikkat et..(bide tutuomus) iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy 10 numara yasam tarzı renkli gecmiş hayatın.. tutarsa bittin sen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çocuklar Duymasın Dizisi'nden Garip Olaylar | soyle | 13 | 1,363 |
04-10-2022, Saat: 09:45 AM Son Yorum: wildfang |
|
çok enteresan olaylar.... | CReATuRE | 11 | 1,133 |
04-09-2022, Saat: 07:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dünyanın En Pahalısı işte Bu | lover | 5 | 687 |
04-06-2022, Saat: 02:37 PM Son Yorum: wildfang |