Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neredensiniz Beyhan ve Flame
ben egenin incisindenim
ben de sulukulenin gülüyüm :$
Boş Muhabbetler
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neredensiniz Beyhan ve Flame ben de sulukulenin gülüyüm :$
09-03-2008, Saat: 11:08 PM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de istanbulun incisi boğaz çocuğuyum ayıptır söölemesihehe tamam madem ayıptır sölemesi neden söylüyon Beyhan canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:övünmek gibi olmasın çok pis toparlarımhmm kalmak istediğimiz bir konu yok yiğenim sen bulcan o konuyu çünkü orda kalacağız hehehe
ya bizde inci yok ama İstanbul Anadolu çocuğuyuz övünmek gibi olmasın
09-03-2008, Saat: 11:09 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de sulukulenin gülüyüm :$Wowww ne güzel isim neydi cnm
09-03-2008, Saat: 11:10 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bizde inci yok ama İstanbul Anadolu çocuğuyuz övünmek gibi olmasınBen getireyim inci takayım yiğenim yeterki sen iste bea
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:11 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe tamam madem ayıptır sölemesi neden söylüyon Beyhan eee söledik bi kere ne konusu ya uğraştırmayın konu fln dağılıyo zaten kafalar boş muhabbetler değil mi burası muhabbetimizi yapalım gitsin konuymuş peh canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:övünmek gibi olmasın çok pis toparlarım evet çok pis toparladın canat toparladığın halde hala pis :yikildim:yanlış anlama geyik yapıyoruz
09-03-2008, Saat: 11:12 PM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee söledik bi kere Yani şimdi biz boş muhabbet mi yapıyoruz beyhan hıh yani he
hee konuda neymiş ki ben zaten ölesine şeyetmiştim şimdi bi şarkı patlat sen Beyhan neşemiz gelsin yerine seninde sıkıntın gitsin bizimde hade olar mı
yok ben sölerim derdimde sağlığınız için bu pekte iyi olmaz o bakımdan yani
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:13 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet çok pis toparladın canat toparladığın halde hala pis ehehehehehehe :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|