Geçmiş olsun Beyhan şimdidien bea
dikkat et ama kendine sigara felan da içme sakınn sen içiosundur şimdi hea
Boş Muhabbetler
|
Geçmiş olsun Beyhan şimdidien bea
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:31 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı: faruk bak ben aklımdan bile geçirmedim geçirmem de biliyon sen beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol faruk yanımda olduğunuzu bilmek güzel evet yoğun Beyhan arkadaşım 5 günde biter diyor diğer vakıftaki arkadaşlar onlarınki öyle bitmiş. beş gün sitres var anluıyacağın. herzaman sana dediğim gibi senin yanında ve destekciniz beyhan Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizi uzaktan seyrekmek sizinle konuşmaktan daha zevkli inanın çünki ben size laf yetiştiremem aşksız alemsin yani varyaa:p:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:32 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geçmiş olsun Beyhan şimdidien bea teşekkür ederim canat ım sigara mı ıyyyy hayatta içmedim öle şeylerin tiryakisi olmıcak kadar iradem kuvvetli çok şükür
allah allah hayırdır beyhancım sağlığında problemmi var acaba üzüldüm bak şimdii
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:35 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah allah hayırdır beyhancım sağlığında problemmi var acaba üzüldüm bak şimdii evet canım iyi olcam inşallah saolun hepiniz
arkadaşlar üzgünüm çıkmam lazım size iyi sohbetler belki bi ara uğrarım tekrar
09-03-2008, Saat: 11:37 PM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:faruk bak ben aklımdan bile geçirmedim geçirmem de biliyon senBeyhancığım Eğer ki Faruk o şekilde yazmamış olsaydı zaten aklımdan geçirmezdim hem zaten farkındaysan gülmüşüm orada Hem burada birbirimizi kıracak bişi söylemiyoruz ki Eğer ki Faruk Alındıysa da söylesin...
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:38 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar üzgünüm çıkmam lazım size iyi sohbetler belki bi ara uğrarım tekrar tamam güzelim bekleriz sensiz muhabbet olmaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|