11-10-2006, Saat: 04:54 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
7,164
-
Konuları:
319
-
-
Rep Puanı:
Şöyle söyleyeyim ihanet berbat bir kavram olduğu için haklı bir gerekçe olmuyor değil mi?Direkt alçaklık olarak nitelendirmek daha kolay çünkü...Sevgili esnasında ilişkiyi bitirmek çok kolaydır.Çünkü o zaman herhangi bir mecburiyetin yok.Ama evlilikte bu böyle değil bir ilişkiyi bitirmek çok zor.Evli olmayan insanlar şu olunca boşanırım bu olursa boşanırım deyip bol keseden atıyor.Evlenince herşeyin farklı bir çerçeve içerisinde olduğu görülüyor.Girişide zor çıkışıda taşımasıda zor bir müessese olaylar değişip mutsuz bir aile yaşantısı buna eklenince boşanamıyor türlü türlü şeyler o zaman ihanet başlıyor.Alçaklık veya değil kişinin karakteristik özelliklerinin çok ötesinde bir durum bu toplum kuralları buna sebep oluyor.Kaç kadına kocasını nasıl mutlu edebileceği öğretiliyor ki,yada kaç karı koca birbirleriyle isteklerini konuşmayı başarabiliyor.Bu suskunluk hatadır.İhaneti tek taraflı düşünmeyelim ilişkiyi bitirmek imkansızsa karaktersizlik yada değil.Yeri gelince ihanet edeninde kendince haklı sebepleri vardır.Birileri hovardalık olarak nitelendirir sende alçaklık olarak bende farklı değerlendiriyorum.
11-10-2006, Saat: 04:57 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
Şu An Vaktİm Yok Cevabi Sonraya Birakiyorum İznİnİzle.......
11-10-2006, Saat: 05:00 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
7,164
-
Konuları:
319
-
-
Rep Puanı:
Estağfurullah izin ne demek.