istanbul zuzunu vermiyomu? .......güzel olmuş emeğine sağlık
Garip Sohbetler
|
benim en begendigim huyum : ---> sigara içmemem,remix manyaq yapmam,kararlıyım ..
en begenmedigim huylarım : ----> küfürbaz olmam,ukala olmam, ve kız delisi olmam ( donjuan ![]() ![]()
cicik?s benimde babam kastamonu/cideli annem bart?n/amasral?
![]() ![]()
11-10-2006, Saat: 11:42 PM <
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski$ehirbnde ayn? ?ehirliyim uuzn bilionuzmu yazmak s?k?c? verio nys ![]()
WAYYY BEAHH SAMSUNLULAR GİDEREK ARTII BURDA HAYDEEE NE GÜZEL YA ...
SAMSUNUM BENİM SONUNA KADAR ... YÜRÜ DA KİM TUTAR SENİ BE SAMSUNUMMM BENİM
11-10-2006, Saat: 11:47 PM <
arkada?lar hi? sewdinizmi bilmiyorum ben hep sewemeyecegimi san?rd?m a?ka inanmayanlardand?m hep ka?t?m kendimce a?ktan ve sonunda beni buldu 12 kas?m 2004te pazar tam 2 y?l olucak ve biz yakla??k 11 ayd?r ayr?y?z belki unutuldumda inan?n bilmiorum merak ediyorum acaba unutulmak bu kadar kolaym? benim onu hat?rlad?g?m kadar oda beni hat?rl?yormu?benim i?in farkl?yd? o ??nk? ben ona anlamlar?m? y?kledim en g?zel mavilikler olarak g?rd?m onu ilk kez birinin elini tutup s?caklagn? hissettim ilk kez birinin g?zlerine bak?p anlamlar arad?m ilk kez annemi ve babam? tan??t?rd?m biriyle...tan??mam?zda onunla bi okadar faciyayd? ben ondan oda benden nefret ederken a??k olduk hani kavgayla ba?layan a?klardand? ve lise a?k?yd?
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 369 Ziyaretçi